A huskyk tényleg olyan engedetlenek mit amilyennek mondják?
Ha nincsenek megfelelően nevelve, akkor minden kutya ilyen.
Ha pedig meg van nevelve, akkor a husky sem ilyen.
Annyi igaz, hogy nehezebb a nevelése, mint pl. egy német juhásznak.
Kizárt hogy elbírnál vele és egyáltalán nem is való egy 14 éves gyereknek.
Egyáltalán miért kell neked ilyen kutya? Tudsz bármit is a fajtáról azon kívül, hogy "jajj de cuki mert hasonlít a farkasra"?
Gondolom te írtad a kék szemes kérdést is.
8-as vagyok.
Kihagytam, hogy mi Északon élünk. A lány husky kutyája itt kedvére húzhat szánt, szaladgálhat. Sosem szenved a forróságtól, mert itt nincs. Tudtommal Magyarországon nem ritka a 40+ fok nyáron. Ez északi kutyáknak kínzás. Szerintem mindent fajtát csak ott szabadna tartani, ahol a számára ideális a környezet. Ez nemcsak az időjárásra igaz. A husky egy munkakutya. Elhiszem, hogy gyönyörű, nekem is ez az egyik kedvenc fajtám, de ettől még nagyon nem való mindenkinek. Mozgásigénye nagy és tudni kell vele következetesen bánni. Sima házikedvencnek nem ajánlom, főleg nem panelba. Ezzel a fajtával sportolni kell. Különben ő foglalja el magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!