Vannak itt olyanok akiknek nem törzskönyves törpe stiz (konkrétan pomerániai) kiskutyájuk van? Tapasztalatok?
Egy fajtajellegű kiskutyáért adnál egy havi fizetést? A menhelyen meg rakatszám vannak hasonló paraméterekkel ebek, akiket kihozhatsz jelképes összegért.
Mindezt a söjtöri szaporítótelep felszámolása utáni napokban...
Ha ezt megléped, oltári nagy palimadár vagy. Ha luxuskutyára vágysz, gyűjts össze rá, vagy vegyél 130-ért más, spicc típusú fajtából egy törzskönyveset.
Nekem az volt, de megtanultam a leckét :( 100.000Ft-ot fizettem érte...
Légcsőszűkület, szívbetegség, epilepszia, vízfejűség. Végül 1 évesen elengedtük. Azóta 5 hónap telt el... Sosem fogom elfelejteni :(
Pedig családtól hoztuk ahol elméletileg csak ez az egy alom volt. (Kiderült, hogy nem, de mindenkinek ezt mondták) a többi kutya egy hangszigetelt helyen volt.
Még a törzskönyves pomiknál sem tuti, hogy valóban azok-e.
Pároztatják kis spitzzel, aztán amelyik a legjobban hasonlít a pomira, azt eladják pominak. Hozzá nem értő meg nem mondja, melyik fajta lesz, mire felnő.
Újra csak az a válasz, hogy keverék kutyáért baromság kiadni 130 ezret, mert a nem törzskönyves kutya az keverék lesz, maximum hasonlítani fog a pomira, de lehet, hogy még azt sem.
Ha ilyen megfelel, akkor menhelyekről minimális összeg fejében lehet örökbefogadni.
Ha valóban pomerániait szeretnél, akkor gyűjtsd össze az árát.
iPhone-t sem veszel a piacon papírok nélkül, megbízhatatlan helyről, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!