Vitaminok vagy természetes dolgok?
Akkor kell mesterséges vitaminokhoz fordulni mind a kutyáknál, mind az embereknél, amikor természetes módon valamiért nem tudjuk azt bejuttatni a szervezetbe. Ha megeszi a természetes vitaminforrásokat a kutya, akkor szerintem elég egyértelmű, hogy azokat kell adni neki. Az én kutyám mindig kap gyümölcsöt és zöldséget, mindent megeszik, mert ehhez volt szoktatva. A látása kicsit rossz, mivel már 14 éves (és nagytestű) de ezenkívül makk egészséges! Nagyon ritkán evett konzervet és soha nem kapott mesterséges vitamint.
18/L
Én a természetes dolgok mellett vagyok, mert azt könnyebb megemészteni és nincs mellékhatása, mint egy gyógyszernek.
Milyen vitaminra van szüksége a kutyának? Vagy csak vitaminkúrát akarsz tartani nála?
Én a listádba néhány gyümölcsöt is belevennék, biztos van kedvence a kutyusnak.
vegyél nekik kutyának való Béres cseppet. Honnan tudod, ,milyen vitamin hiányzik? A zöldség, gyümölcs nagyon kis hányada szívódik fel a kutyánál. Nekik a gyomor a csont, hús megemésztésére van kitalálva első sorban.
De, ha néha húst tudsz nekik adni, az a legjobb vitamin számukra.
gyógyszertárban lehet venni csukamájolajat!
mindennap egy kicsit, 1 ek nyit (attól függ h mekkorák) adjál nekik.
Ez természetes, tele van A és E vitaminnal és még csonterősitő is, gyöngyörű lesz tőle a szőrük!
én a kölyökkutyámnak adtam egy időben ilyet.
Persze akkor adj ilyet, ha nem prémium táppal eteted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!