Szobakutya fajták?
Figyelt kérdés
Valaki tudna ajánlani olyan kutyafaját, aminek nem hullik, illetve kicsit hullik a szőre? Panelben lenne, és ágyban is szeretnék vele aludni, ha esetleg egyedul vagyok :)
Bichon havanese/bolognese/frise, yorki, maltai selyem, shih tzu kutyakon kivul.
Ja es szore legyen, a meztelen kutyakat nem kedvelem nagyon :/ se a pulit :D megneztem hipoallergen kutyalistat is
2017. okt. 3. 17:54
1/7 anonim válasza:
Uszkár. Többféle színben és méretben van. A frizurája is fodrásztól függ milyen. Apunak uszkára van és elég sokszor mellette alszik a kutya. Nem is láttam még tőle szőrt a lakásban.
2/7 anonim válasza:
Boston terrier,francia bulldog,papillon
lhasa apso, westi(west highland white terrier)
Bizonyos fokù szőràpolàsra minden kutyànak szüksège van, de egy jò kefèvel felszerelkezve nagy gondot nem fog jelenteni a szőr, bàr ihaasa apso-t, westit kutyakozmetikushoz kell hordani.
3/7 anonim válasza:
Uszkár, egyértelműen. Törpe-vagy középuszkár.
4/7 anonim válasza:
Mennyit setalna/futna egy nap? Az uszakar és a terrierek elég aktívak.
5/7 anonim válasza:
A trimelös kutyák egyike sem szörözös. Ilyet választanék .
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤❤
2017. okt. 5. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!