Jó neveket dobermannak?
Figyelt kérdés
Szuka/kan név is jöhet. És fpeg ne ilyen tipikus unalmas neveket: Bundás, buksi...stb. Valami jó nevet, ami dobermannhoz illik.2010. máj. 28. 12:10
41/43 A kérdező kommentje:
hehe... Én is ilyenre gondoltam... :)
2010. jún. 25. 09:00
42/43 anonim 

válasza:

Mi mindig emberi neveket adunk az állatainknak, szerintem nagyon jól áll nekik! Én tudom ajánlani! :)
43/43 Komendó Anna 

válasza:

Ha saját kutyádnak keresel, akkor úgyis tudni fogod, mikor megismered. Az isten nevek lejártak, nbagyon elcsépelt, ha eldobsz egy követ tuti, hogy egy Zeuszt, Cézárt, vag yKirát találsz el... Az emebr név vicces, de nem biztos, hogy jó. Ha találtál valamit, ismételd el magadban tízszer, és (szintén magadban) kiáltsd el egy szituációban. Ajánlott még a 2 szótagú választás, de szerintem a 3 is simán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!