Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek nem túlzás amit a...

Szerintetek nem túlzás amit a nagyanyám a kutya halála után csinál?

Figyelt kérdés

-elhanvasztatja.

-sírhelyet vásárol.

-gyász szertartást tart.

-azt mondja olyan fájdalmas az elvesztése, mint az anyukájáé volt....

Én ennyit nem költenék rá, én felajánlottam hogy elásom a hátsó kertben, de az nem felelt meg neki.

2017. szept. 29. 22:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek túlzás, van akinek nem. Ő családtagnak tekintette a kutyát, és úgyanúgy meggyászolja, mint más családtagot. Ebben ne akadályozd meg, idősebb korban még nehezebb a gyász. Az meg hogy drága...a saját pénzével azt csinál amit akar, gondolom így is megkapod a heti kinderedet.
2017. szept. 29. 22:13
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

De Te nem vagy ő...

Tiszteld más gyászát! Akár túlzás szerinted, akár nem!

Gondolom nem a te pénzedet költi, igaz?

2017. szept. 29. 22:14
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Az utolsó egy kicsit fura, de ő dolga.

Amúgy egyedül él?Milyen gyakran látogatjátok?

Lehet, hogy kicsit magányos, és a kutya volt az, aki eloszlatta a magányát?

2017. szept. 29. 22:25
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Jó asszony lehet, érző szívvel. Nem túlzás.
2017. szept. 29. 22:26
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Majd amikor, idős leszel, és elég sok számodra fontos embert elveszítesz, te is meg fogod érteni. Kötődött a kutyához, és szeretne elbúcsúzni tőle. A férjem nagynénje a macskáját temettette el, még halotti tor is volt. Támogattuk benne, ha neki könnyebb így, hát legyen.
2017. szept. 29. 22:27
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, a kutyájától több szeretetet kapott, mint mondjuk az unokájától, aki csak tartja a markát a lóvéért. És most szegény elvesztette ezt a társat. Én megértem.
2017. szept. 29. 22:50
 7/13 EvaSz86 ***** válasza:
100%
Gondolj kicsit bele. A kutyus volt az, akivel h24-ben együtt volt. Mindig ott volt mellette, ha szomorú volt, ha örült. Nem tudom meddig élt a kutyus, de 10-12-15 évet eltölteni egy érző pici lélekkel, akit ha már kicsi korában magához vett, akkor ő nevelt fel. Én megértem így ismeretlenül is, szerintem megérdemli, hogy a saját unokája ne nézze "hülyenék" emiatt. Ha te nem költenél rá ennyit, az a te dolgod, szerintem nem tőled fog rá pénzt kérni.
2017. szept. 30. 09:18
 8/13 anonim ***** válasza:
68%
Attól függ kinek mi a túlzás. Ő úgy temeti mint egy embert más az emberi családtagját ása el a kertbe. Nem kell megszólni érte. Ha ő így döntött támogatni kell. Gondolom téged is támogatott mikor olyan döntést hoztál amivel nem értett egyet. (Amúgy vannak akik a kutyájukkal együtt vannak el temetve pl Fekete István)
2017. szept. 30. 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd eltávozik a kutyusom, én is biztosan hasonlóan próbálom majd feldolgozni. Szerintem becsülendő, hogy ekkora szíve van a mamádnak. Kicsit foglakozzatok vele többet amikor időtök engedi, biztos jól esne neki, ha látná, hogy átsegítitek a gyászon. Egyébként az én mamám is temetést rendezett az első kutyájának és meghívta a családtagokat, barátokat, akik jó kapcsolatot ápoltak a kutyával.
2017. szept. 30. 11:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Bárcsak az én nagyszüleim szerették volna ennyire a kutyáikat. Talán akkor nem 1 méteres lánc végén kellett volna tengődniük egész életükben.

Inkább becsüld meg, hogy ilyen jólelkű nagyid van, mert ez nem mindenkinek adatik meg.

2017. szept. 30. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!