Alakul a szobatisztaság, de még mindig gondban vagyok. Hogy oldjam meg?
Én éjszakára (éjfél és reggel hat között) elveszem tőlük a vizet. A kicsi állandóan ivott éjszaka, unatkozott, és volt, hogy egy liter vizet megivott... Természetesen bepisilt reggelre, így azóta nincs neki víz estére(vacsi után még ihat egy kicsit, utána veszem el).
Viszont itt számomra az az érdekes, hogy nem egyszer pisilbe - tehát nem egyszer, amikor már nem bírja tovább - hanem többször. Azt meg nem akarom elhinni, hogy egy hét hónapos egészséges kutya 6-8 óra alatt ötször pisil. A szabadban sem pisilne ennyiszer. Én meglátogatnék egy dokit, mert ez rengeteg pisi. Ezen kívül mindent jól csinálsz, ha a doki azt mondja, hogy nincs baja, akkor én felkeresnék a helyedbe egy házhoz menő szakembert, mert akkor lehet komplexebb a probléma, mint amit mi itt látatlanban megtudnánk oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!