Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti melyiket vennétek? Happy...

Ti melyiket vennétek? Happy Dog Maxi Baby vagy Concept for Life Large Junior?

Figyelt kérdés

Melyik lenne a legjobb egy akita inu kölyöknek? A Happy Dogról sok pozitív véleményt hallottam, viszont a Concept for Life összetevő listája szimpatikusabb, de erről nem nagyon hallottam még véleményt. Ha esetleg valakinek van tapasztalata vele, akkor szívesen meghallgatom a véleményét. Volt már kölyökkutyám, de az 12 évvel ezelőtt volt, már fogalmam sincs, mit kapott anno, illetve akkor nem is voltunk ilyen felvilágosultak a kutyatartással kapcsolatban, nem figyeltük az összetevőket, illetve nem is volt zooplus, petissimo, meg ilyesmik.

A tenyésztő ebben az árkategóriában amúgy a Happy Dogot ajánlotta, de mindenképpen szeretnék a másikról is véleményeket hallani.

Azt is szívesen veszem, ha ajánlotok tápokat ebben az árkategóriában (800-1000 Ft/kg, ha a legnagyobb kiszerelést veszem).

2017. szept. 26. 13:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
A Profine egy nagyon jó tápcsalád. Sokan jobban kedvelik mint a Brit Cart. Ezt is bátran ki lehet próbálni. ;)
2017. szept. 28. 08:13
 12/19 A kérdező kommentje:

Na igen, a Happy Dogról a pozitív vélemények mellett ezt is hallottam, hogy sok tőle a széklet. Illetve a márkától max. a Maxi Baby-t adnám neki, a Maxi Junior és a felnőtt tápok többsége kukoricával kezdődik, azt alapból hanyagolnám, ami meg normális minőségnek tűnik, az meg annyiba kerül, hogy abból már Real Nature-t tudnék venni, vagy ha hozzátennék egy kis pénzt, akkor már Acanát... Igazából a kölyöktáp is a kagylókivonat miatt volt szimpatikus, amit ugye írtatok is itt, meg ugye a tenyésztő mégiscsak ezt a tápot mondta. De akkor inkább hanyagolom.

A válaszokat meg köszi, hasznosak voltak. :)

2017. szept. 28. 09:00
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Próbáljátok ki a Joserát. A Barzoo webshopban elég jó áron van, a mi akitáinknak nagyon bevált a sensi termékcsalád.
2017. okt. 18. 12:33
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Engem pont ma oktatott ki pár (magát szakértőnek nevező) emberke, hogy a Josera szar. Hát ki is léptem a csoportból. Szánalmasak (szerintük egy szintű a Pedigreevel...)

Mi most teszteljük a Joserát, eddig nagyon jónak bizonyult. Kaki rendben, válogatós kutyám egyből megette, pedig ez ritkaság, csak a Brit Carenél fordult elő. Happy Dogról váltottunk, azt nem szerette.

2017. okt. 18. 19:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de a Josera nem a legjobb összetételű táp, ugyan akkor ár érték arányban rendben van, de nem lehet egy lapon említeni a Brit Carral.

Figyelembe kell venni, hogy minden kutya más. Nem válhat be ugyan az a táp minden ebnek, hiszen ahogy mi is ők is másmilyenek, az emésztésük is.

Azért húzták le a Joserát, mert összetételében nem kimagasló vagy nevezhető prémium kategóriának, ugyan akkor a Pedigreetől vagy Darlingtól természetesen jobb. Ha neked beválik, rendben van az energia szint, jó a bélsár állaga és mennyisége akkor nektek bevált.

2017. okt. 18. 21:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, a Josera csak középkategóriás, de azért messze van a Tesco gazdaságostól meg a Purinától. Az szar kutyatáp. Akinek ez a 2 egy lapon említhető, az ne nevezze már magát hozzáértőnek :D persze a Brit Care jobb, de ez az árán is látszik

1. Brit Care, 2. Josera, 3. Happy Dog szerintem

2017. okt. 18. 22:05
 17/19 A kérdező kommentje:

Időközben beléptem én is abba a csoportba, és olvastam a beszélgetést is. :D Kicsit még jobban belemélyedtem a tápokba, és a Joserának tényleg van egy elég sz*r vonala, viszont szerintem az Emotion termékcsalád (amibe a Miniwell is tartozik, amit asszem te adsz a kutyádnak) nekem ár-érték arányban, illetve összetételben is viszonylag korrektnek tűnik, szóval én sem értettem a vitát, amit kiváltott az a táp.

Egyébként amit még nem értek a csoporttal kapcsolatban, hogy miért utálják annyira néhányan a Brit Care-t. A Premiumot még megértem (bár az is bőven jobb a Morzsiknál, meg ezeknél), de a Care-t tényleg nem értem, a macskatápja teljesen bevált az érzékeny gyomrú cicámnak, és nagyon jól néz ki tőle. A kutyatápját nem próbáltam egyelőre, de szerintem az sem lehet rossz.

Amúgy végül a Profine mellett döntöttünk, és eddig bevált, bár nem olyan régóta tesztelem.

2017. okt. 20. 06:20
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nagyon elvannak szállva néhányan ott. Nagyot csalódtam ebben a csoportban. Segítőkészséget talán 2 embernél tapasztaltam, a többi mindenbe beleköt. Hiába van leírva, hogy 800ft/kg a keret... Aztán jön a szakértő és a lexikális tudásról dumál, mikor a következő kommentben már Pedigree szintűnek tartja a Joserát. Hát valóban hozzáértő személy lehet. Meg érdekes, hogy senkinek sem tűnik fel, hogy az általa forgalmazott tápot javasolja folyamatosan. Vajon miért? :D na mindegy, de ekkorát csoportban én még nem csalódtam
2017. okt. 20. 17:57
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a MARP-ra gondolsz. Igen, sokan ajánlják, mert jó termék.

800 Ft/kg árkategóriában vannak elfogadható termékek. Személy szerint én nem szívlelem a Josera termékcsaládot, de kinek mi válik be. Ebben az árkategóriában, ott van a Fitmin, a Chibau, a Brit Premium, a Balcendo. Hogy őszinte legyek a Happy Dog nekem színpatikusbab mint a Josera, de ez totálisan egyéni vélemény.

2017. nov. 4. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!