Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol Találok eladó Bichon...

Hol Találok eladó Bichon Havanase kutyát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 20:04
 1/7 Bogyigazdi ***** válasza:
81%
A váci menhelyre ma akartak leadni egy havaneset, meg egy bolognese kutyát. Egyik 1 a másik 5éves, és ivartalanított. Ha esetléeg érdekel!
2010. máj. 27. 20:09
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
2010. máj. 27. 20:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiállításra elmész, keresel egy neked szimpatikus tenyésztőt, előjegyzel a következő alomból (ha az megfelel az elvárásaidnak) kiskutyát, vársz rá egy kicsit, addig persze gyűjtögetsz, stb. Nem is olyan sokára lesz egy EGÉSZSÉGES kiskutyád!

Vagy: besétálsz egy menhelyre, ha nem fontos a törzskönyv, de nem akarod támogatni a szaporítok ocsmányul nagy táborát és keresel egy bichon-szerű kiskutyát, de találhatsz akár fajtatisztát is.

2010. máj. 27. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
Bichon 8hetes kiskutyák kiskutyák itt: 06-30/632-6893
2010. máj. 28. 07:47
 5/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó válasz írójának : azok anyolc hetes Havanase kiskutyák között van olyan ami szuka és fehér az egész kutya és esetleg a kis pofiján van barnás/sötétebb szín?? mert én valami olyasmit szeretbék! mert gyönyörűek! nem tenyészetre szeretném csak házi kedvencnek majd jól el lesz abba a nagy kertbe!
2010. máj. 28. 19:10
 6/7 A kérdező kommentje:
ja és az [link] már voltam és nem éppen díjnyertessen gyönyörű kutyák és szerintem túl sok benne az a sötét szín! már nem azér látom hogy segíteni próbálsz csak hát nekem nem nyerte el a tetszésemet!
2010. máj. 28. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Na ! én valami hasonlóra gondoltam! itt van a kép: [link]
2010. máj. 28. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!