Milyen kutyaruhát vegyek?
Kutyaruhát szeretnék venni a kutyámnak.Benti kutyus kistestű és ha megyünk sétálni a hasa sáros lesz és vizes.
Olyan kabátot szeretnék ami védi a hasát teljesen mivel szuka így a pisilés sem okoz gondot ha teljesen fedett a hasa.
Nem vagyok kutyaruha párti de most szükség van rá nem akarok semmi csicsásat csak egy egyszerűt a lényeg hogy a pocakja védett legyen.
Találtam de nem tudom milyen szerintetek jó?vagy tudtok ajánlani?
Szerintem ezek jó fazonok, bár kissé drágának találom őket, feleennyiért szőrmés-kapucnis-zsebes kezeslábast is vettem már a kutyámnak, bár igaz, ilyesmit ideális esetben csak egyszer vesz az ember :)
Nekünk négy ruhánk van, egy esőkabát (rövdszőrű kistestű kutya, esőben mozogni se hajlandó), egy ilyen palástféleség (hason és nyaknál záródik egy-egy tépőzárral), egy régi pulcsi ujjából készített pulóver és egy téli kezeslábas a mínuszokra.
Leginkább a palástot szereti, könnyű le- és felvenni, a hasát takarja, mozgásban nem zavarja, ennek alapján is mondom azt, hogy a kiszemelted elég jó lehet a célnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!