Milyen kutyafajta lenne a megfelelő?
-Panel lakásban lakna,de rengeteget tudna mozogni
-Munkakutyázni szeretnék vele (IPO)
-Lehetőleg egygazdás legyen
Hirtelen ennyi jut eszembe,de nyugodtan kérdezhettek.
Bármilyen fajtát mondhattok,amik ezeknek a feltételeknek megfelelnek.14 éves vagyok.(Bár nem tudom,ez fontos-e)
Köszönöm a válaszodat!
Bár tény,hogy a labrador nagyon okos kutya,de az IPO nem az ő világa. :)

border collie..
de csak és kizárólag akkor, ha mindennap viszed (legalább 2-szer) mozogni, és elegendő időd lenne rá!
Az biztos,hogy nyerni sem labival,sem goldennel nem lehet. :)
Persze,biztos vannak kivételek,de azért nem ez a jellemző. :)
Egyébként is,ő igazi családi kutya,én meg nem olyan tipusút szeretnék,hanem egygazdás kutyát. :D
De azért köszönöm a válaszokat. :D
Hmm..border..ez már szerintem inkább alkalmasabb rá,mint egy labi,vagy golden.
De pl. nemtudom,mennyire jó őrző-védőben,vagy nyomkövetésben!?

nekem borderem van, 17 éves vagyok, és teljesen egygazdás kutya. 2 kutyánk van (a másik egy golden), a border az enyém, vele járok futni is, kutyasuliba is, nagyon ragaszkodó a kis drága:)
Nagyon szeret teljesíteni, megfelelni, bármiről is legyen szó, neki csak az a lényeg, hogy neked örömet szerezzen, és elégedett legyél :)
nem egy borderest ismerek, akik nagyon jók őrző-védőben, az egyik ismerősöm még egy versenyt is nyert (ahol voltak rottweilerek is:O)
Nyomkövetésben is biztos jól teljesítene!
Ja, még az őrző-védőhez annyit, hogy az enyém mindenkit megugat, jelez, ha elmegy a ház előtt, idegeneket nem enged be, mert aki közelít a kapuhoz, azt rögtön lemorogja!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!