Mikor kezdjem el tanítani a 7 héthetes kaukázusi kölyköt?
Figyelt kérdés
2010. máj. 27. 17:12
2/7 anonim válasza:
Nem ajánlott fel a rendszer néhány nagyon hasonló kérdést? Nem nézted meg azokra a válaszokat? Sajnálom, de nincs kedvem századszor is leírni. Használd a keresőt. Röviden amúgy tökéletesen egyetértek az elsővel.
3/7 anonim válasza:
Minek írsz ha nincs normális válaszod, csak lehurrogásod? (ezt az előző kommentelőnek) Nem gondolod hogy lehetséges, hogy először használja ezt az oldalt, nem tudja hogy működik, csak segítséget kért. Miért nem lehet tartani magad és tovább léptetni a kérdést ha nem tetszik?
Amúgy szerintem egy hét hetes kiskutyát már elkezdhetsz tanítnai. Sok sikert!
5/7 anonim válasza:
7 hetes kiskutya pici még de apránként el lehet kezdeni tanítgatni. Csak addig míg figyel s nem lankad a figyelme, s nem fárad. Apró kis jutalomfalatokkal, amiket szeretnél Neki tanitani már most elkezdheted (Pl. ül, marad, fekszik, pacsi). De mindig csak addig (5-10 perc) amig nem fárad. Sok sikert s örömet a kutyushoz! Egyébként milyen fajta?
6/7 anonim válasza:
utolsó vagyok, bocsi a kérdésért, már látom, hogy benne volt a kiírásodban;)
7/7 A kérdező kommentje:
elírtam 1db kaukázusi van a második meg ne magyarázón fölöslegesen a többieknek kösz
2010. máj. 28. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!