Melyik való inkább lakásba? Cavalier King Charles spániel vagy yorkshire terrier?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 00:01
1/12 Maya Bunnyheart válasza:
Mind a kettő lakásba való :)
2/12 A kérdező kommentje:
Gondolok itt tapasztalatokra, szőr hullás, pl. Illetve az aktivistásra. Úgy olvastam, hogy a spániel szépen elheverészik nyugodtan a kanapén. A yorkie kis örökmozgó, aktív,makacs fajta. Nem? :)
2017. szept. 22. 01:00
4/12 anonim válasza:
Kistestű kutyák csak bent tartandók. Tehát mindkettő.
5/12 anonim válasza:
Nekem cavalierem van (fekete, lány). Tökéletes kutya. A lakásban elfekszik (leginkább az ölemben vagy a lábamnál), de bármikor kapható kirándulásra vagy labdázásra. A gazdához alkalmazkodik, lesi annak minden kívánságát. A szőre puha és szép. Van baba tesóm. Inkább nyalakodik vagy arrébb megy, mint megharapja, ha sokat piszkálja. Egy morgást sem enged meg magának. A többi állatunkat sem bántja. Volt már mellette nyuszi, macska, tyúk. A cavalier hiába spániel, ő nem vadász, hanem társasági fajta. A japán chin és a mopsz is benne van a vérvonalában. Márpedig ezek nagyon békés, kedves fajták.
6/12 A kérdező kommentje:
Jaj, biztos szép :) szereti,ha babusgatják néha? :)
Szőre mennyire hullik?
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek, ment a zöld kéz! :)
2017. szept. 22. 09:31
7/12 anonim válasza:
Hogy szereti-e ha babusgatják néha ? Ha rajta múlna egész nap ölben lenne és simagatnom kéne. Ha én nem vagyok otthon, akkor mástól provokálja ki. Nem lehet neki ellenállni. Nagy boci szemei vannak és jól tud hízelegni.
8/12 anonim válasza:
Jobban hullik a szőre, mint a yorkinak, mivel más fajta van neki. Mégsem szőrős minden a lakásban. Egyrészt a hosszú szőrt sokkal könnyebb takarítani, mint a rövidet, másrészt az egészséges táplálkozás sokat számít. Fésülni is szoktuk őt.
9/12 anonim válasza:
Nagyon kevés kutyának nem hullik a szőre. Pl.: a havanesek nem hullik, de nem ez volt a kérdés. Két-három napi porszívózás, "szösztelenítő görgő"(nem tudom, hogy hívják :D), és nem fogsz találkozni szőrrel. :D
10/12 A kérdező kommentje:
És mi a helyzet az évesnél a fülükkel?
2017. szept. 22. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!