"Gyógytáp", de egészségtelen. Lehet baja tőle a kutyámnak?
Húgyúti problémái miatt gyógytápot kell kapnia a kutyámnak, orvosi javaslatra. Ez az a táp: [link]
Sajnos, mint más hasonló termékek, ez is tele van kukoricával és egyéb gabonákkal. Én legszívesebben gabonamentes táppal etetném őt, de a betegsége miatt muszáj most már ilyet ennie. A leírás már rögtön őrölt kukoricával kezdődik. Viszont ami a legrosszabb, hogy a táp csomagolásán egészen mások az összetevők, sokkal több gabonaféle van odaírva, és ráadásul, míg az online leírásokban mindenhol "szárított csirke és pulykafehérje" volt írva, a táp csomagolásán ehelyett "hús és állati származékok" van feltüntetve. Akkor most melyik a helyes leírás? És szójaolaj is van a tápban mindkét leírás szerint, ez nem egészségtelen? Szerintetek lehet baja a kutyámnak, ha hosszútávon (mondjuk élete végéig) ezt a tápot eszi?
Az állatorvos szerint semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy a szója rákkeltő lenne (vagy a többi gabonaféle a tápban). Az én kutyám nem allergiás semmire sem, tehát kaphatja tovább ezt a tápot.
Sajnos muszáj savasítani a vizeletét, és ez a leghatásosabb módja ennek..
"De én hogy tudom savasítani a kutya vizeletét? "
Tőzegáfonyával. Teljesen biztonságos kutyának, eheti mellette a megszokottat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!