Mit tehetnék, hogy élhessen? Van egy 2éves spanielem.Tegnap szoltak anyuék,(mert én Kecskeméti vagyok,ők meg Szentkirályon élnek)hogy nagyon beteg a kutyusom.
Figyelt kérdés
Kérlek segítsetek.Volt náluk az ottani állatorvos ás mondta,hogy tele van a pocija vízzel.Kapott szurit,valoszínű,hogy a májával,vagy a veséjével van gond,de Ő nem sok mindent tud csinálni.Egy kutyust már elvesztettem emiatt.Neki egy csövön levezette a vizet,de újra termelődött és pár napig élt még.Van Kecskeméten,vagy környékén olyan orvos , aki megtudná menteni??2008. okt. 21. 09:11
1/3 anonim válasza:
ez nagyon mérgezésnek tünik, ha már elvesztettetek egy kutyát ígya kkor vagy a környéken összeszed valami mérget vagy kimondottan mérgezik, a mérgezés egy lassu halál, amikor felmondja a máj szolgálatot és szép lassan belehal a kutya. szerintem nagyon semmit nem tudnak vele tenni. viszont ha jövöben lesz új kutyád nagyon gondoljátok meg miért pusztul el így a kutyáitok.
2/3 anonim válasza:
Szerintem első lépésben el kéne vinni egy jól felszerelt állatorvosi rendelőbe, ahol rendesen meg tudják vizsgálni, mi a baj oka. Ajánlani tudom a Petcity állatorvosi rendelőt Kecskeméten, ahol csütörtök délutánonként rendel egy piszok jó doki, Dr. Vizi Zsuzsanna, aki Pesten az egyetemi klinika belgyógyászatán is dolgozik, én onnan ismerem. Rendkívül jó diagnoszta, ezt tapasztalatból mondom, érdemes neki megmutatni a kutyát. Az én egyik kutyámnál is ő jött rá (4. orvosként!!), hogy a kutyának részleges bélelzáródása van. Addig gastritis és babézia ellen kezelték szegényt.
3/3 anonim válasza:
Sajnos az ilyen kijáró orvosokkal nekem sem jók a tapasztalataim. Ilyenkor első kéne, hogy legyen a vérvétel, vizelet és székletvizsgálat. igaz az nem olcsó, de szerintem próbáljátok megoldani valahogy a szállítást és tisztességes rendelőbe vigyétek. A kijáró orvosok (persze nem mind) inkább csak a haszonállatokhoz értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!