Akita lakásban?
Figyelt kérdés
Most költözött be az új szembeszomszéd, egy 30-40 között lévő pár. Panellakás és figyelmes lettem mostanában új hangokra. Eddig csak a jobb oldali szomszéd csivaváját lehetett hallani, most mélyebb hangokat is hallottam. Jöttem fel a kutyusommal a lépcsőn és pont akkor vitték le a kutyát, egy gyönyörű akitát. Eszem ágában sincs kotnyeleskedni, nem visít a kutya egész nap, csak én úgy tudtam az akita nem tartható lakásban. Esetleg tart más is? Nincs gond vele? Nem lenne jó ha nagyon ugatna majd később.2017. szept. 20. 17:31
1/6 anonim válasza:
Nekem van. Az ugatás nem a kutyán fog múlni, ha le van mozgatva és nevelik akkor nem lesz hangos. Minket nemrég kérdeztek hogy mi lett a kutyával, egy nyikkanást sem hallanak. A kutyánk még mindig ott van ahol volt, egyszerűen nem örjöng mindenért. Viszont hajlamosak a sz. Szorongásra, amit ha nem "kezelnek" szétszedi a házat amíg nincsennek otthon és végig visítani fog(velünk szerencsére nem volt ilyen) szóval majd kiderül milyen lesz, ha felelősségteljes gazdik vették nem lesz gond, ha divatmajmok akkor annál több.
2/6 A kérdező kommentje:
Oh, rendben, ez esetben nem aggódom tovább. Köszönöm a válaszod! :)
2017. szept. 20. 19:39
3/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármilyen jól nevelt/kezelt kutya tartható lakásban, ha kellően le van mozgatva. Monjuk egy Bernpásztor én sem tartanék benti kutyaként, de ha eleget foglalkoznak vele, egyik kutya sem rombol.
4/6 anonim válasza:
Szinte bármelyik kutya tartható panelban ha kellően levan mozgatva. Persze egy KÁJ és hasonló méretű pásztorkutya nem feltétlen érezné jól magát és annyi hely sincs, hogy ne borítson fel mindent.
5/6 anonim válasza:
Nekem egy akitához hasonló méretű kutyám volt 12 évig a lakásban. Rendesen le volt mozgatva, szinte sosem ugatott, nem volt gond vele. Ha az akita gazdái felelősségteljesek, akkor nyugi, ő sem fog hangoskodni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, azóta egy hangja sincs, az elején biztos csak az új helyet szokta aztán azért :) Kutyusommal is barátkozott már, jól nevelt kutya :)
2017. szept. 22. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!