Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan szájkosár, amit ha...

Van olyan szájkosár, amit ha felrakok a kutyámnak, nem tud ugatni?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat ugat, és vannak olyan helyzetek, amikor jó lenne, ha csendben maradna. Már sok mindent próbáltam, nem igazán működik semmi. Van ilyen szájkosár esetleg?
2008. okt. 21. 08:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Van. Nem konkrétan kosár, hanem egy textilbigyó a pofijára, tépőzárral. Kisebb kutyákra szoktál használni, de van nagykutyusra is. Fressnapfban biztos van.
2008. okt. 21. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
nevelni kellett volna.ha ugat,rászólsz,és csöndben is van.
2008. okt. 21. 17:54
 3/5 A kérdező kommentje:
ne oktass. egy 13 éves kutyáról van szó, ami nemrég került hozzám. itt a nevelés már elég késő (de nem feltétlen). úgyhogy maradj magadnak.
2008. okt. 21. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
ok,én ezt nem tudtam.nem kell egyből leugatni.de mit csináljon az a szerencsétlen?nyávogjon?
2008. okt. 22. 15:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A neveléssel kapcsolatban csak annyit mondanék,hogy az én kutyám 6 hónapos,6 hetes kora óta nálam van és azóta be nem áll a szája.Rá szólok,rákiálltok,rá csapok az orrára ha nagyon ideges vagyok megrángatom kicsit de csak ugat tovább.Megtudlak érteni ráadásul egy 13 éves kutyával még nehezebb.Kitartás!
2008. nov. 1. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!