Felnőtt kutyának adhatok-e lépet nyersen?
Figyelt kérdés
2017. szept. 14. 00:46
1/9 Téékáá válasza:
Semmit ami sertés nyersen nem szabad, főzve mehet.
2/9 anonim válasza:
Mindenfajta sertéshúst csak megfőzve lehet adni!
Más húsokat lehet nyersen, de csak ha friss, és jó helyről származik.
3/9 anonim válasza:
Sertést és vaddisznót nem, más húst igen (marha).
4/9 anonim válasza:
Csak marhát!
De számíts rá, hogy akár nyersen, akár főve adod, a lép valamiért meghajthatja.
Nekem legalábbis minden kutyámmal ez volt. Nem is gondoltam, hogy a léptől, rohantam velük az állatorvoshoz és ő mondta.
5/9 anonim válasza:
Szoktam neki adni májjal, szívvel és tüdővel, csak főzve. Semmi baja tőle. De ez egyedfüggő, ismerősöm kutyája a virslitől fosik.
7/9 anonim válasza:
A virslitől az enyém is fosik, de a nyers hústól semmi baja a székleténék. Marhát, csirkét, kacsát, pulykát szoktam neki adni 2 hetes fagyasztás után.
8/9 anonim válasza:
Sertését, vaddisznóét nem, más állatét pl. marha igen, de meghajthatja. Ha nyersen etetsz, akkor megfelelő mennyiségű csontos hús mellé add inkább, a csont segít a hasmenés elkerülésében.
9/9 anonim válasza:
Szerintem a virslitől a növényi tartalom miatt fosik. Legalábbis a miénk a kenyértől szokott. Nem mindegyik emésztése viseli el. Alapvetően a kutya még mindig húsevő, a kenyér emésztése (már amennyire) is a velünk való együttélés eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!