Honnan rendelitek netről a kutyatápot?
Szeretnék megbízható oldalról kutyatápot rendelni a kutyáimnak, mert gazdaságosabban jövök ki és jobb áron jobb minőségű eledelt vehetek. Joserára vagy Brit premiumra gondoltam.
Ki honnan rendel? Mennyire van megelégedve a minőséggel és a kiszállítással?
Ha 16:00 elött leadom a rendelést akkor mindig itt van a következő munkanap és az árait is kedvezőbbnek találtam mint a többit. Én Farmina N&D-vel etetek ami kevés webshopban elérhető viszont náluk van.
A 20 kg-os válltozat náluk 25000 Ft, a 12kg-os az Alphazoo üzeleteiben pedig 24000 Ft. Azért érezhető a különbség.
Rendelés előtt mindig ránézek árgépen és árukeresőn, hogy épp hol akciós a tápunk (Brit care - Dog show champion).
Sokszor rendeltem már így eledelportáról, emagról, kedvencek.netről.
Eledelportát kiemelném amiatt, mert hiper kedvesek és korrektek a vásárlóval. Kedvencek.neten verhetetlenül olcsó a literes lazacolaj, plusz küldenek ajándék rágórudakat. Emagon hihetetlen leárazások szoktak lenni, érdemes figyelgetni.
Végső soron pedig a leggazdaságosabb honlap szinte mindig az abczoo.hu. Külföldi áfával dolgoznak, ez határozza meg az árszabásukat.
Szóval nálam ez a négy a best. :)
Eddig egyik webáruházzal sem volt gondom, általában egy-két munkanapon belül érkezik is a megrendelt holmi (Petissimo, Tápfutár szintén ideális, volt már hozzájuk is szerencsém).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!