Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS. Elakarja vinni mit tegyek?

SOS. Elakarja vinni mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hete találtam egy kölyök kutyát ideiglenesen hazahoztam amíg nem találunk neki új gazdit de nem kell eddig senkinek és apukámnak elfogyott a türelme és holnap mikor suliba leszek azt mondta a szemembe hogy elviszi és kiteszi máshol mondtam neki hogy ilyet nem lehet csinálni ez büntetendő.Mit mondjak neki?Most egy kicsit lenyugodott és talán nem rakja ki de biztosra akarom tudni hogy nem.Mit tegyek?
2017. szept. 10. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod biztosra sajnos. Mivel övé az utolsó szó, ezért ha elviszi se tehetsz semmit, de az biztos hogy én többet hozzá nem szólnék. Nem a kis fekete agárkeverék az? Inkább már akkor menhelyre vigyétek de ne rakja ki az utcára.
2017. szept. 10. 17:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha igazán pici vidd el magaddal/add le egy menhelyre
2017. szept. 10. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen az agárkeverék.

Nem vihetem magammal túl nagy.A helyi menhelyek tele vannak.

2017. szept. 10. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy emlékszek vannak még kutyáitok. Ha három hete elvan ott akkor miért nem pedzegeted ismét hogy had tartsd meg? Bár látom apukád nehéz eset.
2017. szept. 10. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!