Kutyámat megszállta az ördög. Hogyan tidnám kiűzni belőle? :D
Komolyra fordítva a szót, két nappal ezelőtt minden ok nélkül egyszer csak bekattant. Azóta minden sz.rtért ugat, morog, rendetlenkedik, vitatkozik, kötekszik más kutyákkal. Elmentünk a Fressnapfba, eddig mindig szépen csöndben nézelődött. Na, most ahogy bedobtam az első cuccot a kosárba éktelen üvöltözésbe kezdett és ide-oda kapdosta a fejét és minden neszre ugatni kezdett. Utcán is random elkezd ugatni, nagyon égő. Tiltásra egyáltalán nem reagál, pedig meg van nevelve.Igen, rendesen le van mozgatva. Nem, nem fáj semmije, ez biztos. :D
Arra gondoltam, hogy őfelségét egy pár napig levegőnek nézem, akkor is, ha hisztizik illetve csak pórázas sétákat teszünk. Ettől kimegy belőle az ördög? :D
Totál olyan, mintha speedet nyalt volna....
Vettem neki valami malátapasztát a Dm-ben, de nem hinném, hogy drogot csempésztek bele. :D
EXORCIST! EXORCIST! EXORCIST!
Itasd meg egy kis szenteltvízzel
A szentelt vízre gondoltam. :D
Nem, nem fáj semmilye, majd kicsattan a kis sz.rházi. :D
Igen. De most tényleg, rendszeresen járunk orvoshoz, kizárt, hogy orvosi eredetű baja van.
Egyébként ivartalan kan. Ha ivaros lenne azt hinném, a környékbeli szukák miatt ilyen, mert több is tüzel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!