Ti kutyátok is csinál ilyet? Szerintetek miért csinálja? :D
Ha megfújom a kutyi szőrét (mondjuk a hátán),akkor elkezdi a szemét dörzsölgetni :D Nagyon aranyos,de nem értem miért csinálja.
Mindig ezt csinálja,ha megfújom a szőrét valahol.Van hogy hisztizik miatta vagy mormog egyet,de után azonnal törölgeti a szemét.
Mintha durcás lenne és törölgetné a kis könnyeit a mancsával :3
Nem szoktam piszkálni ezzel,mert látom nem tetszik neki.
Szerintetek mi az oka ennek ? Érdekel,hogy vajon miért csinálhatja.Van hogy kifekszik tőle :D teljesen eldől és betemeti a kis fejét,utána meg elvárja a vakargatást,mert hát őt ki kell engesztelni valamivel.
Egy fehér Máltai fiúról van szó,bár nem hiszem,hogy számít valamit.
Soha eszembe se jutna rájuk fújni, de most kipróbáltam mindkét kutyámon és egyik sem reagált rá semmit.
Most utánanéztem és több oka is lehet annak, ha kellemetlenül érinti a dolog:
1) nem érzik kényelmesen magukat, ha egy ember ilyen közel kerül hozzájuk
2) nem értik, és megijednek tőle, fenyegetésnek veszik (azt írta a cikk, amit most olvastam, hogy a kutya akár archarapással is reagálhat, ha annyira érzékenyen érinti)
Szerintem az enyémeket azért hagyja hidegen, mert sokszor vagyok hozzájuk közel + megbíznak bennem, de elméletileg egy nem bizalmas kutyánál nagyon nem ajánlatos letesztelni.
Szerintem bízik bennem.Szereti a közelséget,kivéve ha az arcába másznak,de harapni sosem harapott meg senkit max.játékból,de nem erősen.
Ha egyenesen az arcába fújok,akkor úgy kikerekedik a szeme és odadugja az orrát és megszagol meg mereven bámult rám xD
Első kutyám a levegőbe nyalt ilyenkor,ezért próbáltam meg nála is.
Lehet furának találja vagy ki tudja.Jókat mosolyogtam a többi válaszon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!