Szerintetek milyen jó kutyanév létezik?
Figyelt kérdés
nem jut semmi eszembe : ((((2017. szept. 6. 17:51
2/9 anonim válasza:
Ez egy szubjektív dolog, minden kutyára más illik és mindenkinek más tetszik. :)
4/9 A kérdező kommentje:
jó név lehet a zokni és a második kommentelőnek most hogy belegondolok igaza van és nagyon köszönöm hogy ilyen hamar válaszoltatok
2017. szept. 6. 18:40
5/9 anonim válasza:
Szerintem is függ pár dologtól, de érzésre úgyis tudni fogod, hogy nevezd el :) A tervben lévő második kutyusomnak én úgy válogatom a neveket, hogy elsősorban elképzelem, hogy milyen lenne a hangzása, ha hívnám. Utána pedig majd a kinézetéhez kiválasztom a nyerő nevet, amelyik elsőre eszembe jut róla amikor ránézek :D
6/9 anonim válasza:
Edigi és jelenlegi kutyáim nevei:
Axel (Amstaff) ,Zara vagy Zira (Argentin Dog) ,Lia (Német juhász) ,Spuri (Tibeti Spaniel) ,Szantos (KÁJ),Gangster (Orias Snautzer)
7/9 anonim válasza:
Az én kutyám Kina:) de tetszik a Nara, Zia, Zénó is
8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok kommentet : )))
2017. szept. 25. 12:55
9/9 anonim válasza:
az en kutyaim : Max, Unique es Winston.:) elso 2 nemet dog a 3 egy francia bulldog.:) tokeletesen illik rajuk szerintem.
de szibjektiv kinek mi tetszik, ismerosom pl Ayamnak hivja a kutyajat, ami a Maya forditottjabol jott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!