Hirdeti a vemhes kutyáját eladásra?
Van egy Facebook csoport, ahol eladó tárgyakat lehet hirdetni. Az utóbbi időben elkezdtek állatokat is hirdetni ("sharpei" kölykök 38 ezerért, "sziámi" macskák 15 ezerért), köztük egy vemhes "mopsz" kutyát 168 ezerért, és egy másik hirdetésben a leendő kölykök apját 65 forintért.
Egyértelműen szaporító, és már többször rászóltam, hogy ezt ugye nem gondolja komolyan? Ekkor letörölte a hirdetést, aztán újra felrakta. Beszéltem a csoport adminjával, hogy ne engedje a szaporítókat érvényesülni, hosszasan mondogattam neki, hogy ez mennyire rossz dolog, és megígérte, hogy szabályzatba beírja, hogy tilos állatokat hirdetni, a meglévő hirdetéseket pedig ellenőrzi, letörli, de nem tett semmit.
Az ilyenekkel mit lehet kezdeni? Mármint ezzel a szaporítóval. Vemhesen eladni a kutyát, hát normális ez?? Szerintetek?
Ez a baj sajnos. :( Errefelé nincsenek állatvédők, talán én vagyok az egyetlen, de koromból adódóan (17) nem nagyon tudok tenni semmit, de nem is támogatnak benne, mert azok "csak állatok".
Írtam oda egy hosszú szöveget, majd kiderül mi lesz, most fotelharcos leszek, de innen mindent meg próbálok tenni, aztán megint beszédem lesz az adminnal...
Megkaptam a hirdetőtől az értelmes választ:
"Szerintem meg a saját tulajdonoddal foglalkoz! Idióta"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!