Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jack Russel Terrier bérházban?

Jack Russel Terrier bérházban?

Figyelt kérdés
Kb. 70nm-es lakásban jólérezné magát egy Jack Russel? Mindennap 3szor sétáltatnám, hétvégén többszöris, soha nem lenne egyedül, akkorsem ha én suliba vagyok. (apa mindig itthon van)
2010. máj. 26. 15:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyik ismerősömnek 2 van és Ők is bérházban laknak. Örökmozgók,de remekül elvannak,mert hatalmasakat sétálnak velük.
2010. máj. 26. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Készülj fel. Egy Jack Russell (két L, így helyes) mozgásigényét nem elégíti ki, ha suli előtt leviszed 10 percre, majd suli után fél órára és este megint 10 percre. Napi 3-szor 1 óra lenne nekik az ideális, és még így is egész nap pörögni fog a lakásban, nem egy nyugis típus. :-) Nekem ilyen kutyusom van.
2010. máj. 26. 15:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagy mozgásigényű fajta, ahogy már írták, neki nem elég 3x10 perc, min. 2 hosszú, 1 órás séta kell neki. Ha nincs lefárasztva fizikailag és szellemileg, akkor előtör belőle a terrier vér. Ismerek egy jack-et, aki 1 nap alatt felbontotta a lakás parkettáját (helytelen nevelés).

És arra sem árt gondolni, már most, a megvétel előtt, hogy mi van, ha mennetek kell az albérletből. Mi lesz a kutyával? Lesztek-e elég kitartóak, hogy olyan lakást keressetek, ahova a kutya is mehet majd? Ez nem rosszmájúság, a menhelyekre rengeteg kutyát adnak le költözés miatt.

2010. máj. 26. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!