Van-e valakinek tapasztalata a Purina által gyártott PROPLAN kölyöktápról?
Szombaton hozom a 8 hetes roti kölyköt, az állataledel boltos ezt javasolta ár/érték arányt figyelembe véve.
Típusa sensitive, lazacos.
1000 HUF/kg jó árnak mondható?

én is azzal etettek, semmi probléma vele
az 1000 ft/kg teljesen jó ár érte

Szia!
Mi amikor a kutyám kicsi volt, royal caninnal etettük, de utána kipróbáltuk ezt és azóta a royal nem kell neki! Szerintem az ára is jó, meg a minősége is! Csak ajánlani tudom.

szia!
én a lazacos purina pro plannel etettem. bevált, de jobban megnéztem az összetevőit, váltottam Orijenre. nem sokkal drágább, mert kevesebb is kell belőle.
az nem tetszett, h kukorica van benne, meg kukorica glutén. azt a kutya meg sem tudja emészteni.
az oRIJEN PEDIG GABONAMENTES, ÉS SOK BENNE A GYÓGYNÖVÉNY.
mikor elkezdtem adni neki a purina után, 3 nap telt el és már puhább lett a szőre és fényesebb(pedig addig is nagyon szép volt).
azóta is itt áll egy 3 kilós vgay 4 kilós (vagy milyen kiszerelésben lehet kapni) halas táp, és bár most meg vagyunk szorulva, de nem adnám neki ismét.

Mindenkinek köszönöm a válaszokat, egyelőre a PRP PLAN-t
megpróbálom, aztán meglátjuk.

A pro plan elég jó minőségű táp. Egyre vigyázz (én ezért nem adom neki), főleg, hogy nagytestű kutyád lesz neked is, túl sok benne a fehérje!! Ez a nagytestű kutyáknál (nálam is) problémát jelenthet. Csontgyulladás, etc.
Keverd össze még egy kis rizzsel, kevesebb tápot adj hozzá.
Bár inkább azt ajánlom, hogy keress inkább alacsonyabb fehérjetartalmú tápot :(

nincs olyan h sok vmiben a fehérje, ez régi maradi felfogás, olvass utána!
az olyan tápok jobbak, kevesebb kell belőlük!
akkor eléggé félre van tájékoztatva a tenyésztőd.
de te tudod. én nem szólok bele ki mivel etet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!