Chipset és háztartási kekszet ehet néha a kutya? Néhány falatot?
Chips összetétele: burgonya, napraforgóolaj, só (1,7%).
Keksz összetétele: búzaliszt (86g), cukor, pálmazsír, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogén-karbonát, ammóniumhidrogén-karbonát),
étkezési só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok [borkősav (L(+)-),kálium-metabiszulfit].
Ne kövezzetek meg légyszi, nem vagyok felelőtlen kutyatartó, prémium tápot kap és nem szoktam nasiztatni amúgy. A vendégeknek is meg szoktam tiltani hogy bármilyen kajából adjanak neki. Csak annyira néz amikor eszek, hogy gondoltam már rá, hogy alkalmanként esetleg kaphatna néhány darabot. Tudom, hogy ennyitől még nem lesz baja, de hosszú távon sem szeretnék neki ártani vele, ezért kérdezem.
Ne adj neki ilyeneket.
Nem fog tőle elpusztulni, de nem is egészséges neki. Ha nasit akarsz adni neki, akkor kapjon egy kis husit fűszerek nélkül vagy neki való jutalomfalatot.
Az, hogy néz kaja közben normális, az összes kutya/macska akivel találkoztam ezt csinálja.
Én a sajátjaimnak akkor szoktam kaját adni, amikor mi is eszünk. Így elkerülöm a koldulást, ha néz is minket, már egyáltalán nem lesz éhes, hamar feladja.
Embereknek való kaját ne adjunk nekik.:/ Sokan csokit meg mindenféle nagyon nem kutyának/macskáknak való dolgot adnak nekik.. Hát nem is tudom, szerintem inkább ne.
És itt a koldulas meg potenciális nevelési probléma nem érdekel, csupán az egészsége szempontjából érdekelne a dolog.
Én nem adnék neki mindig amikor néz, csak néha. Es akkor is kapna amikor épp nem néz.
Egyáltalán nem szokott koldulni amúgy, az első fél percben nez aztán csak lefekszik nyugodtan. Már rájött, hogy nem azon múlik, hogy kap-e valamit hogy mennyire néz, hanem csak azon, hogy épp akarok neki adni vagy sem. Szóval nálam kunyeralassal semmit nem érne el, ezt ő is tudja, mert mindig csak akkor adok neki valamiz ha épp ugy gondolom, nem akkor ha néz.
"burgonya, napraforgóolaj, só"
ezek a tápban is benne vannak, erre gondoltam
most épp Acanát kap, ezután pedig Happy Dog Supreme gabonamenteset fog enni majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!