Mit mondjak a egy tenyésztönek ha kutyát szeretnék venni töle?
Oké hogy a kutyát várod, de ember társaiddal kommunikálni...jézus alap IQ.
Ha ennyire para vagy: vegyél elő egy lapot s írd össze a kérdéseket.
De alap hogy a kutyának a törzskönyve s az oltásokat igazoló papírt is megkapd. Fajtiszta? Ha nem kik a szülők? (de írtad az állítólagos faját) stb ...
Ha tudod milyen fajta, akkor oda kell figyelni a fajra vonatkozó betegségekre/gondozásra stb.
Mindegy milyen a tenyésztő, ha odaadja a papírokat s minden rendbe van azokkal s a kisállattal.
Nem a tenyésztőt veszed magadhoz, hanem a kutyust!
Vigyázz rá, óvd, tanítsad s becsüld meg! Nagyon jó barát tud lenni s önzetlen a legtöbb.
Az én kis dalmatám karácsony után hunyt el, öreg volt szegény s a nagyszüleim túletették, hiába mondtam nekik...szval kicsit pufi volt pocakba.
Hát már nem tudtunk volna úgy futni a mezőn, mint gyerekkorunkban. :')
Felhívod telefonon.
Jó napot Kovács Béla vagyok. Szeretnék érdeklődni,hogy jelenleg van-e alom önnél vagy ha nincs mikorra várható?
Szeretnék egy egészséges kiskutyát családi kedvencnek/kiállítási céllal és a honlapja alapján tetszenek a kutyái. Ha lenne lehetőségem személyesen is ellátogatnék önhöz.
Telefonba kb ennyi szerintem elég.
De valóban jobb felhívni. Nem mindenki ér rá az e-maileit nézni,a telefon sokkal gyorsabb meg komolyabb szándékra utal.
Tenyésztők jó részt "jó fejek" hiszen ha már az ő tenyészetüket választod akkor ők is a legjobbat akarják az általuk eladott kölyköknek. Segítőkészek lesznek.
De ha tényleg csak a kölyök ára érdekel akkor hamar leszűrik,nem feltétlen lesznek kedvesel akkor.
Van tenyésztő barátom ő is mondta ha vki nagyon az áron van fent akadva annak nem is ad el kölyköt,mert mi lesz ha történik vmi baleset és a kutyát műteni kell ami lehet többe kerül mint maga a kutya vétel ára akkor is akadékoskodni fognak? közben a kutya meg szenvedjen?
Ha már vki elkötelezte magát,hogy tenyésztőtől vesz az legyen tisztában annak megvan az ára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!