Nyugodt szívvel adjátok kutyátoknak a különféle készítményeket?
Az én kutyusom a Nexgard Spectra rágótablettát kapja. Nagyon szimpatikus készítmény, mert egy tablettában gyakorlatilag minden benne van, külső belső élősködőktől védi az állatot.
Egy viszonylag új gyógyszerről beszélünk, de a fenntartásom érvényes a többi ilyen jellegű készítményre is. Biztos hogy nincs ennek káros mellékhatása, főleg, hogy havi rendszerességgel kapja? Azért mégiscsak egy méreg, ami hosszú távon azért okozhat ezt-azt. Nyilván ez a én félelmem, de szerintem nem teljesen alaptalan. Nyilván nem nagyon van más alternatíva. Vagy ezek a szerek, vagy kitesszük az állatot az élősködők okozta veszélyeknek.
tegnap 22:05
A Nexgardról még nem látni semmi kárt okozásról szóló panaszt. Teljesen más hatóanyaga van, mint a Bravectonak. Plusz havonta kell adni, nem 3 havonta.
Való igaz, minden gyógyszernek vannak mellékhatásai.Ha szerencsés az ember, egy kutyaélet alatt nem jelentkezik. Lehet, számodra túlaggódott az élősködők ellen védekezni, de ajánlom, ne kerülj olyan helyzetbe, hogy a kutyád szívférges lesz.
Neked bejön a Kiltix. Másnak nem.
ma 10:11
Túlaggódó, mindentől rettegő emberek vannak. Nem csak kutya vonatkozásában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!