Tudtok mondani karácsonyi ajándékot mondani kutyának?
Sziasztok! Tudom soká lesz még karácsony de elkezdenék ajándékokat gyüjteni. Nállunk a kutyus is mindig ott Karácsonyozik köztünk de már kezdek kifogyni az ötletekből:
házilaglegyen
és egy nem játékos tacsi keverék kutyának lesz.
Előre is köszönöm a válaszokat.🐾🐕🐶
:D
:D
Már régebbi kérdés, de mivel a kiemeltekhez tetted, gondolom még mindig jó lenne válasz, szóval megteszem :D
(Csinos kis bevezető: pipa :D )
Nálunk is mindig lapul valami a kutyáknak a fa alatt. Az hülyeség, hogy a kutyák nem értik az ajándékozást. Itt egy jó cikk: [link]
Magyarország (ha nem Európa) egyik legjobb etológusával készítettek interjút, tehát nem egy tipikus "ezt is Facebookon olvastad?" hír.
Na, most a lényeg:
Teljesen házilag én sose tudtam megoldani, valami olcsó kis bolti dolog mindig "besikerült" . Én csomagot szoktam a kutyáknak készíteni (Mikulásra is) . A mikulás csomagban csak kaja van, a karácsonyiban mindig van valami nagyobb dolog is (póráz, nyakörv, labda, pedig nem szereti a játékokat, de mégis :D ) . Meg persze kaja, kaja minden mennyiségben, méretben és formában :D .
Na mindegy, pár otthon készíthető ajándék (ilyen "nagyobbak") :
Póráz:
Paracord technikával készül (ilyen fonás szerűség) , csak az anyagot kell beszerezni hozzá, ami pár m paracord zsinorból (kb.150 ft/m) és egy póráz karabinerből (200 ft/db) áll.
Nyakörv:
Ugyanúgy paracord technika, ugyanolyan zsinór, csak most nem karabiner, hanem csatt kell (100ft/db) meg egy karika (50 ft/db) amire rárakhatod majd a pórázt. Ilyen technikával amúgy nagyon szép nyakörv-póráz szetteket lehet készíteni.
Ha ügyesebb vagy, akár paracord hámot is készíthetsz: [link]
Fekhely:
Régi pólóból, meg rossz plüssmaci töltelékből.
Kendő:
Nyakörvre
#6-os nagyon szépen köszönöm a válaszod nagyagyon hasznos volt.
Karácsonyug lehet küldeni válaszokat attól hogy régi csak és szeretem időbe elkezdeni a készülődést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!