Mit csináljak? Vigyem menhelyre?
Fényképezd le és tedd fel a Facebookra, leírva a történetét.
A probléma az, hogy a már meglevő kutyáid közül egy már most nem bírja, ivarérés után folytatódik a rivalizálás, de akkor már élesben és valamelyikük komoly kárt tesz a másikban.
Annyit próbálj elérni a szüleidnél, hogy kicsit hosszabb határidőt adjanak a gazdikeresésre, mert a nagy kapkodásban nem biztos, hogy jó helyet találsz neki.
A menhelyek zsúfolásig tele vannak, nem hiszem, hogy fogadnak be újabb kutyust, legalábbis ez a hír járja.
Ha esetleg valamilyen hajlandóságot mutatnak a szüleid a megtartásra, egyet tudok tanácsolni az agresszióhoz: én ugyanígy jártam anno, út széléről szedtem össze egy egy éves tacskó keveréket. Emberekkel bűbájos volt, de a kutyámat minden áron meg akarta ölni. Akkor még mindketten ivaros szukák voltak. Ugyanígy voltunk, nem terveztük megtartani de mivel nem kellett senkinek ez a megoldás maradt, viszont még mindig ölte volna a miénket. Anyukámnak mondtam hogy még egy dolgot meg szeretnék próbálni, ivartalaníttatom és ha továbbra se jönnek ki akkor legalább megpróbáltam még ezt is.
Nem viccelek, mintha elvágták volna az agressziót amikor felébredt az altatásból, egyszerűen semmi nem történt pár nap múlva mikor lábadozásból kiengedtem ismét az udvarra. Szóval lehet érdemes lenne az agresszív kutyát nálatok is ivartalanítani (egyébként több más előnyből is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!