Béres B6 vitamin adható kutyának?
Figyelt kérdés
Kutyusom 20 percnyi autóút közben is hányni szokott, de nagyon szeretnénk elmenni a Balatonra,begyógyszerezni nem akarjuk. Egyik ismerősöm ajánlotta, hogy próbáljuk ki a B6 vitamint, utazás előtt 1 órával kell beadni neki és állítólag úgy jobban fogja bírni. Béres B6 adható nekik? Köszi előre is. ;)2017. aug. 24. 13:03
11/15 A kérdező kommentje:
Nah túl vagyunk az utazáson, igaz nem a Balatonra mentünk hanem picit közelebb, de így is 1 óra volt az oda út és 1 óra vissza. Indulás előtt 1 órával adtam be neki a vitamint és a hányinger legkisebb jelét se vettem észre rajta, még csak a nyála se folyt és ő is részt tudott venni a programokban mert nem ütötte ki mint a legtöbb gyógyszer. Nagyon büszke voltam rá,úgy tűnik nekünk bevált a dolog. :)
2017. aug. 27. 12:05
12/15 JamesDean válasza:
Azóta is használjátok, működik?
13/15 A kérdező kommentje:
Azóta szerencsére kinőtte ezt a hányogatást, több mint 1 éve nem volt baleset. :)
2019. ápr. 2. 06:57
14/15 anonim válasza:
Ezt a sok segget.
A B6 vitamin amit veny nelkul lehet kapni hanyas csillapito.
Napi 2x fel.
Utazas elott mondjuk adjatok neki fel tablettat es egy kis fott krumplit.
15/15 anonim válasza:
B6 jo a hanyas ellen es vitamin is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!