Golden Retriever kutyám ennyitől lehet vemhes?
Figyelt kérdés
Tegnap sétáltattam és utánunk futott egy vizsla és ráugrott, de csak pár másodpercig, mivel kirángattam alóla. 15 hónapos és tudom, hogy már ivarérett, de kb. meddig kell tartania az "együttlétnek"?2017. aug. 23. 19:31
1/6 anonim válasza:
Ennyitől nagyon nagy valószínűleg nem lesz gond. Hányadik napon van a kutyád? De ha nagyon idegeskedsz, egy hónap múlva vidd el UH-ra.
2/6 anonim válasza:
Arról nem volt szó hogy tüzel-e a kutyád? Mert ha nem 0% az esély hogy vemhes. Ha igen, akkor fontos a kérdés hogy hányadik napon tüzel? Egyébként pár másodperctől nem valószínű hogy vemhesül, valószínűleg ennyi idő alatt "célba se ért".
3/6 A kérdező kommentje:
Tegnap volt a történet, de nem tüzel. Azt olvastam, hogy nem feltétlenül kell, hogy tüzeljen, de ez lehet, hogy hülyeség.
2017. aug. 23. 20:18
4/6 anonim válasza:
Az hülyeség, mindenképpen tüzelnie kell hogy vemhes legyen szóval akkor nincs okod aggodalomra. :)
5/6 anonim válasza:
Mondjuk ha ivartalanittatnád nem kéne aggodni :)
6/6 anonim válasza:
Ha nem tüzel, akkor nem lehet vemhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!