Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan vegyem rá a kutyámat...

Hogyan vegyem rá a kutyámat hogy gyorsan fusson?

Figyelt kérdés
Mar egy ideje probalgatom biciklivel sètáltatni de valamiert kocogásnál gyorsabban nem fut es csak akkor fut ha nagyon lemarad , szimplán lusta lenne?

2017. aug. 21. 00:52
 1/7 anonim válasza:
71%

Nagyon ügyesen megszegted a KRESZ szabályait

Ezért kéne iskolákban is taníttatni a KRESZ-t

Amúgy ebben a válaszban nem volt semmi rosszindulat csak inkább éntőlem tudd meg mint egy rendőrtől :)

2017. aug. 21. 01:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én kutyám akkor futott gyorsan, ha bekentem májkrémmel a gumilabdáját, megszagoltattam vele és utána a labdát eldobtam :D
2017. aug. 21. 02:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem bármi után fut amit eldobok :D na meg utánam is :D
2017. aug. 21. 07:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Milyen fajta kutya? Vannak olyan kutyafajták, amelyekben természetes jármódjuk az ügetés. A tenyésztés során arra szelektálták őket, hogy nagy távolságokat legyenek képesek megtenni, de nem túl nagy sebességgel.

Más fajtáknál (pl. agár) az volt a tenyésztési cél, hogy rövidebb távokat, de nagyon gyorsan tudjanak megtenni.

Lehet, hogy olyasmit kérsz a kutyádtól, ami teljesen ellentétes a természetével, ezért nem csinálja szívesen.

2017. aug. 21. 09:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akar, akkor miért erőlteted?
2017. aug. 21. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Hol futtatod?

Ha betonon vagy köves úton, akkor a vágta felejtős az egészsége érdekében, de az ügetést is hanyagolni kéne.

Ha pedig földúton, akkor vedd le róla a pórázt és tekerj, ahogy bírsz, futni fog... viszont itt is érdemes fél-1 km-enként nagyon megdicsérni és pár km-nél többet nem szabad futtatni, mert a végén még túlhajtja magát. Meg ugye nagy melegben szintén nem szabad kimenni vele.

De ez persze elég fajtafüggő is, pl egy kaukázusitól ne nagyon várd el, hogy vágtatni fog 5 km-en keresztül.

2017. aug. 21. 11:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Föld úton futtatom , nèmetjuhász, le szoktam venni róla a pórázt mikor ki erunk a fold utra
2017. aug. 21. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!