A tutyuliknál ha bolhasak es ezért harapdálják azt a részt szokott érni valamit?
Ha a kérdés csak elméleti, az már mindjárt más!
A tényen semmit nem változtat, aki nem tart állatot, annak ilyen kérdés nem értem, hogy fogalmazódhat meg a fejében.
Nyilván vizuális tapasztalat után, jött az elgondolkodás, de a csökevény, sajnos nem tudja értelmezni az információt, tehát mások értelmére bízod a kérdésed megválaszolását.
Én még mindig elszörnyülködöm, akárhányszor meglátom a "tutyuli" szót a kérdésedben, meg azt, hogy ismét kiemelted.
A válasz: nem ölnek meg bolhákat harapdálással. Érni nem ér semmit, talán csak annyit, hogy a viszketést megvakarják így.
Vajon a tetveket a hajban, az ember vakarással megöli?
Ja, nem:(
A kutya szerinted a bolhát harapással megölni?
Ja nem:(
De egy valami közös a két eset között, a sebes viszkető bőr.
Szerintem én így magyaráznám el a gyerekemnek, a kérdésre a választ. De a fiam ilyen alapvető dolgokkal szerencsére tisztában van, és a megoldásukkal is.
Dehogy az! Kityi pityi tutyuliiik ^_^
Jujdetutyuliiik <3 <3 <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!