JeanetteDelRey kérdése:
Husky szaporítót tudtok mondani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tenyészettől azért nem szeretnék vásárolni, mert az ottani kutyák nem azok, akik nekem kellenek. Egy teljesen fehér kék szemű huskyt szeretnék, hosszabb szőrrel. Lásd: [link]
Ha valaki tudna olyat, aki ilyesmi huskyt szaporít, írja le kérem. Az se akadály, ha közeli országokban van.
2017. aug. 18. 20:29
11/18 anonim válasza:
Miért nem veszel fajtatiszta Svájci fehér juhászt?
12/18 anonim válasza:
A képen látható kutya nem husky.
Szaporítókkal tele van az internet, sajnos.
Ne küllem alapján akarj kutyát vásárolni, mert komoly csalódások érhetnek.
13/18 A kérdező kommentje:
Nem nézek trónok harcát és tisztában vagyok egy munka kutya igényeivel és soha nem raknék ki kutyát az utcára. Kicsit unalmas, hogy a magyar ember egyből elkezd ítélkezni a másik felett, teljesen alaptalanul. Azoknak pedig köszönöm, akik hasznos válaszokat adtak.
2017. aug. 19. 11:22
14/18 anonim válasza:
Tisztában vagy a munkakutya igényeivel mikor kinézet miatt akarsz ilyen kutyát? Ezt el is kéne hinni? Azt meg kár megemlíteni, hogy ki min ítélkezik mikor nyilvánosan támogatod az állatkínzást és a menhelyek megtöltését.
15/18 anonim válasza:
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!
Egyébként van már a magyar husky tenyésztők állományában is fehér kölyök. A Naarvik kennelben született idén egy fehér, illetve a Kakastaviban van jelenleg 2.
16/18 anonim válasza:
Ami a képen van NEM husky :D
Előbb talán döntsd el, milyen kutyát akarsz, és utána érdeklődj.
17/18 anonim válasza:
Szerintem itt nem is az a legnagyobb baj, hogy szaporítót keres (az se kutya azért, ha pénzeled, azért is tovább elleti a szegény szukát), hanem az, hogy de szép meg minden. Megveszi, felnő, nem így fog kinézni és akkor már nem is jó...Plusz igen, utána olvastál egyáltalán? Nem akármilyen életvitelhez való sem a husky, sem a svájci....Aztán meg majd nyomorog a kutya.
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!