Felnőtt (1,5 éves) hím német boxernak körülbelül hány gramm táp kell naponta?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez sok mindentől függ, de körülbelül kell csak.2017. aug. 17. 18:48
1/8 anonim válasza:
Nekem a 25 kg-os kutyám napi 25 dkg tápot kap.A boxer is olyan 25-30 kg-os kutya szóval 25-30 dkg táp naponta mehet neki.
2/8 anonim válasza:
Lol nekem a 4 kg-os macskámnak 50 gramm minőségi táp kell reggelente (ez is kevesebb mint amit a csomagoláson írnak), aztán este még eszik húst.
3/8 anonim válasza:
Megkeresed a táp leírását és ott rajta van, hány kilóra mennyi az átlagos adag. Aztán a kutya kondíciójától függően hozzá teszel, vagy elveszel a napi ajánlott adagnál. Azt pedig minden gazdának illik tudni, hány kiló a kutyája ,+,- 1-2 kiló.
4/8 anonim válasza:
Ivaros/Ivartalan, Mennyire aktív? Hány kg? Ezek eléggé kitágítják a lehetőségeket.
5/8 A kérdező kommentje:
Ivaros, most a nagy forróságban nem annyira aktív, reggel és 6 után szoktam vele játszani főleg, mert a melegben nincs neki se kedve, 31kg.
2017. aug. 19. 10:01
6/8 anonim válasza:
Hát azért mondom ez így elég tág. Nem mindegy, hogy 2km totyogós séta, meg 10 perc laza labdázás, vagy 15km futás 15km séta, agility, őrző védő, engedelmes foglalkozások stb.
7/8 anonim válasza:
Meg az aktuális kondíciója, testzsírszázaléka stb. Nem tudjuk kell-e esetleg fogynia, vagy szednie magára(31kilósan kétlem mondjuk)
8/8 A kérdező kommentje:
Állatorvos szerint tökéletes súlyban van.
2017. aug. 19. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!