Napi 10-11 óra egyedüllétnél mi a helyes sorrend?
Régen úgy csináltam, hogy lemozgatás és a végén kaja, aztán mentem is el itthonról. Akkoriban még húst evett, alig ivott szóval nem volt gond a pisi tartásával. Aztán volt szünet, vele voltam sokat és most megint itthon kell hagynom, de már tápot eszik és elég sokat iszik emiatt.
Mi lenne a jobb? Kevesebb idő a lemozgatásra (fél óra), kaja, kis pihenés és aztán gyors pisi még indulás előtt vagy több idő lemozgatásra (1 óra) és kaja a végén,de utána ugye már csak 11 óra múlva lesz lehetősége pisilni.
A "bajom" az, hogy ő nem fog bepisilni az 100% és nagyon sajnálnám, ha már nagyon kellene pisilnie és csak tartja és tartja, mert be van zárva.
Ti hogy csináljátok? Mi a reggeli rutin?
Kétszer kap enni. Ha kimarad a reggeli akkor földindulás lesz, éhen nem bírja ki. Az sem lenne jó szerintem ha este leterhelném a gyomrát egyben az egész napi adagjával. Sajnos segítség sincs, mindenki dolgozik.
De azért másoknál is vannak otthon 8-9 órát a kutyák, az ő válaszaik is érdekelnek, mi a reggeli rutin náluk?
Én mindig séta után etetek.
Mellesleg nem sok értelme van amit ki gondoltál,hiszen ha leviszed,megeteted akkor és megint leviszed. hát nem tudom. Evés után szeretnek a kutyák pihenni,emészteni.
Lehet nem is fog pisilni igazából,mert nem sok idő telik el. Szóval amit a reggeli kajájához megiszik vizet az nem 10 perc múlva fog belőle kijönni.
Úgyhogy a legjobb lenne tényleg vki aki levinné délben.
Senki nincs aki letudná vinni?
Megbízható fiatal?
Hosszú távon 11 óra az nem csak egészségügyileg de lelkileg sem túl jó. Nekem átlagban 8-9 órát vannak max egyedül. De mivel családban élek így persze nálunk könnyű.
Szerintem is sok a 10-11 óra, de sajnos nem tudok mit tenni, csak próbálom a legjobbat kihozni belőle.Nagy kutya és kertes ház különben, nem panel, de nem lehet kint hagyni. Akkor ugatná a szomszédokat. Egyik oldalon nyugdíjas a kutyájával. Egész nap kertészkedik és a kutyája jön ugatni a kerítéshez ha az enyém kint van. Másik oldalon visítozó kisgyerekek. Harmadik oldalon nyugdíjas aki a haverjával iszogat, hangoskodnak. Szóval a kutyám egész nap ugatna valakit.
Reggel lesz labdázás, kergetőzés, harapó párnázás ez majdnem 1 órán keresztül. Aztán kaja. Ettől garantáltan kifekszik jó sok órára. Délután ha hazaérek nagy örömködés, együtt vagyunk, kergetőzés, labdázás. Aztán amíg én rendbe teszem magam, pihenek egy kicsit hazaér a párom is. Vele megint ugyanezt végig zongorázza. Este pedig kisétálunk a parkba. Ennyit tudok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!