Hogyan vegyem rá?
Lakásban sosem lesz csak a tied a kutya. Mindenkié lesz abban a zárt térben.
Próbálj meg a meglévő kutyával szorosabb kapcsolatot teremteni.
Nem a lakás a lényeg.
Az első válaszadó arra gondolt, hogy egy családban nincs olyan, hogy "én kutyám, te kutyád". A kutya mindenkié kell hogy legyen. Tehát még ha sikerül is kiharcolnod, hogy lehessen új kutya, nem lesz csak a tiéd. Lehet hogy nem is hozzád fog a legjobban kötődni.
Ez persze nem gond, ettől még lehet bullterrier, ha szeretnél, csak ezzel számolni kell. Próbáld meg meggyőzni anyukádat, hogy szívesen foglalkoznál egy újabb kutyussal. Erre a legjobb módszer az, ha a már meglévő kutyusotokkal is elkezdesz rendesen foglalkozni. Ebből láthatja majd anyukád, hogy nem vagy rest a feladatra, és talán megenyhül. Talán.
A szülőkkel sajnos nem könnyű... :(
Anyudnk igaza van. Van máe egy kutya, amit el kell látni, wtetni orvoshoz vinni ha beteg, nem kell még egy.
Gyerek vagy ezért dogalmad sincs a pénz értékéröl, mivel nem te.keresed meg, de ez nem.baj.
Csak az ujabb kutyét hadd döntse el a két keresö ember, bekefér-e a büdzsébe, többek között, vagy ti látnátok kárát.
H meg sosem mozdulsz ki, a kutyával sen fogsz, vagy ideig-oráig. Plusz ha lesz kutyád, és egyetemre mész vagy koliba mit csinálsz vele? Ott marad a többiek nyakán.
Köszönöm második.
Kedves utolsó. A keret megvan rá, azzal nincs baj. Azt pedig személy szerint hülyeségnek tartom, hogy ha most nem mozdulok ki kutyával se tenném. Honnan veszed ezt? Most azért nem vagyok a kijárkálós típus, mert nincs mit csinálni. Ha lenne saját kutyám, kijárnék vele. Nem tudom ez hogy jött neked. Az egyetemes dolog szintúgy. Nem fogom otthagyni a kutyát azért mert egyetem van. Ha egyszer befogadtam, én gondoskodom róla, akkor nem fogom csak úgy elhanyagolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!