Ajánlanátok márkákat? Mik váltak be?
Kiskutya jön a házhoz 2 hét múlva. Az érdekelne, hogy milyen márkájú játékot érdemes neki venni? 5 fajtát szeretnénk:
- Maradjon fent a vízen
- Jó labda
- Kötél játék
- Plüss játék
- Társas játék
Emellett, jó táskát is keresünk. Olyat, amit hátizsákká tudok alakítani és elbír egy 15kg-os kutyát. ( Hegymászás/libegő/laborja miatt)
Az ár nem számít, a kényelme a fontos.
*lanofka
Kijavit a telefon
Labda, kötél játék szinte tök mindegy milyet veszel, mert a kutya élete során fogsz még jó párat venni... De amit ajánlok, az a KONG, egy olyat érdemes beszerezni, mert tényleg jó kis cucc.
Plüsst is nyugodtan vehetsz akár pici gyerekeknek valót, amiről nem tud gombot lenyelni, Tescoban is lehet kapni amúgy, csak azzal mindig felügyelet mellett játsszon.
Társas játék alatt nem tudom mit értesz...
Táska meg egy 15 kilós kutyának nem igazán értem, hogy minek kell. Túrázni a saját lábán szeret menni a 2 kilós kutya is. Hegymászáshoz én meg nem vinnék kutyát, mert a kutyák tériszonyosak, nem mellesleg veszélyes már önmagában is, nem még kutyával a hátadon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!