Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ajánlanátok márkákat? Mik...

Ajánlanátok márkákat? Mik váltak be?

Figyelt kérdés

Kiskutya jön a házhoz 2 hét múlva. Az érdekelne, hogy milyen márkájú játékot érdemes neki venni? 5 fajtát szeretnénk:

- Maradjon fent a vízen

- Jó labda

- Kötél játék

- Plüss játék

- Társas játék

Emellett, jó táskát is keresünk. Olyat, amit hátizsákká tudok alakítani és elbír egy 15kg-os kutyát. ( Hegymászás/libegő/laborja miatt)

Az ár nem számít, a kényelme a fontos.

2017. aug. 11. 22:35
 1/7 A kérdező kommentje:

*lanofka

Kijavit a telefon

2017. aug. 11. 22:36
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Esetleg ez?

2017. aug. 11. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Mi játékaink vagy Trixie, vagy Anione márkájúak. Trixieből van sípolós "súlyzó", csomózott kötél, ilyen kolbászka kötellel a közepén, színes csavart gumilabda (ezt elsősorban kölyköknek ajánlom, lehet rágni, baromi erős) illetve jutalomfalat-adagoló labda is. Anioneból csak plüsseink vannak. Labdázni nem igazán szeret, de a teniszlabdával legalább próbálkozik, a gumitól fél (egyszer az arcának csapódott...)
2017. aug. 11. 22:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Labda, kötél játék szinte tök mindegy milyet veszel, mert a kutya élete során fogsz még jó párat venni... De amit ajánlok, az a KONG, egy olyat érdemes beszerezni, mert tényleg jó kis cucc.

Plüsst is nyugodtan vehetsz akár pici gyerekeknek valót, amiről nem tud gombot lenyelni, Tescoban is lehet kapni amúgy, csak azzal mindig felügyelet mellett játsszon.

Társas játék alatt nem tudom mit értesz...

Táska meg egy 15 kilós kutyának nem igazán értem, hogy minek kell. Túrázni a saját lábán szeret menni a 2 kilós kutya is. Hegymászáshoz én meg nem vinnék kutyát, mert a kutyák tériszonyosak, nem mellesleg veszélyes már önmagában is, nem még kutyával a hátadon...

2017. aug. 11. 23:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Fent élünk a hegyekben Ausztriában és itt kötelező a hátizsákban lennie a kutyáknak a hegyek közötti közlekedés kozben. Sajnos nem lehet ellógni :/
2017. aug. 11. 23:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Én a zooplusról rendeltem labdákat, és nagyon beváltak.15 hónapos kutyám még nem szedte szét.
2017. aug. 12. 07:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a Trixie és a Kong játékokat ajánlom. Az 1 éves labim még nem szedte szét.
2017. aug. 12. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!