Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pitt bull vs staffordshire...

Pitt bull vs staffordshire terrier?

Figyelt kérdés

nem tom el donteini melyik fajta kutyam legyen!? minden keppen ketto kozul kell valasztanom mert csak ebben a ketto kutya fajtaban bizok meg najo meg a rotiban de az van...

szoval van egy fel eves rotim (szuka) folyamatosan kikepzesekre jarok vele nagyon inteligens es szofogado joba van atobbi kutyaval milyen kutyat vegyek melle aki ugyan ugy kikepzesekre fog jarni....persze csak szuka kutya johet szoba.....!!! persze mind ehez meg van a megfelelo nagysagu kert es 2m-es ko kerites aki azon be jon az en engedejem neklul az magara vessen :D

szoval melyik legyen.....??

2010. máj. 24. 13:02
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
staffordshire terrier
2010. máj. 24. 13:03
 2/15 anonim ***** válasza:
amstaff
2010. máj. 24. 13:05
 3/15 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat de magyarazatot is kaphatnek hogy miert lenne az egyik jobb mint a masik...
2010. máj. 24. 13:11
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Kezdjük ott, hogy Magyarországon Pit Bull-t jegyzői engedéllyel lehet tartani. Törzskönyves és származási lappal rendelkező IVARTALANÍTOTT kutyát hozhatnak csak be. Tehát kicsit macerás, de megoldható. (persze 10ezerért vehetsz te Pit Bull-t csak magadra vess ha utána nem úgy fog viselkedni nem úgy fog kinézni stb.)

Amerikai Staffordshire Terrier tenyésztő pedig van pár az országban így 70ezertől-160ezer forintig bármikor tudsz venni valamelyik kennelből. Valamint a Pit kicsit hevesebb vérmérsékletű így az AmStaff-Roti szerencsésebb párosítás bár számíts rá, hogy dominancia harcok lesznek úgyhogy célszerű lenne legalább az egyiket ivartalanítani.

2010. máj. 24. 13:17
 5/15 anonim ***** válasza:

Amstaff: azért mert nekem is azok vannak és a legjobb kutya szerintem,jól lehet nevelni más kutyákkal barátságos....stb!

De ez nevelés kérdése!

2010. máj. 24. 13:28
 6/15 A kérdező kommentje:

en az a fajta ember es kutya taro vagyok aki csak is ervenyes papirokkal es torzskonyvel tart allatot szeptemberol meg el torlik a pittbullos szabalyzatot...!

meg tenyeszteni se szeretnek nekem csak a hazam orzesere kell... najo meg a szomszedok idegesitesere... azert is lehet csak hivatalos papirokkal rendelkezo kutya...:D

amugy meg 16 evig eltem egy pitbulal meg egy stafivel konkretan egy agyban aludtam veluk...anyukamek meg rotikat tenyesztenek szoval nagyon otthon vagyok a kutyak es a torvenyek teren es semmi fele keppen nem ivartalinaom a kutyakat csak akkor ha legalabb egy elles volt mert kulonben meg kattanak...de mivel nem akarok kiskutyakkal foglalkozni ezert nem lessz semmi ilyen... es semmi ivartalanitas marakodjank majd oda szolok....!

tapasztalatom van es az engedelyem is meg van szeptemberig....

2010. máj. 24. 13:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon otthon lehetsz a témában, ha azt mondod, hogy behülyül a kutya ha nem ellik egyszer :) Ez egy oltári nagy hülyeség.
2010. máj. 24. 19:31
 8/15 A kérdező kommentje:
hat ne is haragudj egesz eletemben `harci` kutyak kozeleben voltam es tudom mit beszelek... plane hogy 4 allat orvos van a csaladomban es es nem keveset foglalkozok ilyennek!!
2010. máj. 27. 19:28
 9/15 anonim ***** válasza:
Akkor az állatorvos rokonaid is sokat tudhatnak a kutyákról :)
2010. máj. 30. 14:37
 10/15 anonim ***** válasza:
Ja és még annyit, hogy ezek nem harci kutyák :) A roti sem.
2010. máj. 30. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!