Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vizsla miért olyan jó kutya?

Vizsla miért olyan jó kutya?

Figyelt kérdés
Nagyon sok, de tényleg nagyon sok embernek látok magyar vizslát. Miért választják ezt a fajtát? Mert magyar? Vagy mitől olyan jó fajta?
2010. máj. 24. 11:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Okos, barátságos, sokféle sportra és munkára alkalmas: az egyik legjobb vadászkutya, de alkalmas terápiás -, mentő-, drogkereső munkákra, agilityre stb. Szőre könnyen gondozható. Kezdők is könnyen boldogulnak vele. Tartható lakásban és kertben is.

[link]

2010. máj. 24. 12:05
 2/4 anonim válasza:
100%

Lehet, hogy érzelmi okok is közrejátszanak, de valóban egy nagyon értelmes, és jó kiállású kutya. Méretre is pont "jó", mert nem egy böhöm kutya, amit egy vagyon etetni, de azért van akkora, hogy a megjelenésével tekintélyt sugározzon.

Ismerőseim tapasztalatai -nekem nincs vizslám- alapján a mozgásigénye óriási. Ha az enegriáit nem tudja valamiben levezetni, akkor már nem is olyan "jó" kutya (túlságosan élénk és izgága lesz).

2010. máj. 24. 12:15
 3/4 RastaMama ***** válasza:

Nagyon energikus, igényli a sok foglalkozást, fizikai és szellemi lefárasztást is. Ennek hiányában a rengeteg eszével tudja, hogyan rosszalkodjon, és akasszon ki. De ez helyes tartással kiküszöbölhető. Könnyen tanítható, nagyon értelmes, és egyelőre még nem széttenyésztett fajta. Betegségek szempontjából is ideális így.

Nekem egy éves a vizsim. Már értem, amit előtte nem:

Vizsla nélkül lehet élni, de minek???

Ill.:

Vannak a kutyák, és vannak a vizslák! :)

2010. máj. 24. 18:29
 4/4 anonim ***** válasza:

Egyszerűen néha már emberi! :)

Nekem is egy éves a vizsim és egyzserúen nincsenek rá szavak. Sose fogok már vizsla nélkül élni az biztos!

Okos szép és rendkívül jó indulatú. VISZONT NAGYON MEGÉRZI A ROSSZ EMBEREKET! Imádom. Sztem ha valaki ilyen kutyut választ és úgy tartja ahogy azt kell (mozgás játék nevelés és imádat) akkor sose fogja megbánni.

És mellesleg A MIÉNK, NEMZETI KINCSÜNK. ÉN BÜSZKE VAGYOK HOGY EGY MAGYAR! VIZSLA A TÁRSAM.

2010. máj. 30. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!