Mit lehetne tenni a kutyám fülével?
A hintőpor nem tartja távol a rovarokat. Miért nem használsz olyan szert, amitől nem mennek rá a legyek? Kérdezhettél volna állatorvost is erről, azt miért nem tetted meg? És miért vártál addig, hogy szétcsípjék a fülét, hogy így szenvedjen szerencsétlen? Ezt a hozzáállást sosem fogom megérteni.
Piretmixet, neostomosant, advocatet használhatnál.
Szerintem a hintőpor nem jó semmilyen szempontból. Egyrészt em tartja távol a legyeket, másrészt belemegy a nyílt sebbe - úgy hallottam, hogy ez kerülendő.
Inkább nem hintőporoznám.
Kedves, első válaszoló!
Ezt kevésbé bunkóbb stílusban nem lehetett volna leírni? Édesapámmal többfajta kenőcsöt kipróbáltunk már, nem nagyon használtak. Az általad felsoroltakat fogalmam sincs, hogy nálunk lehet-e kapni, mivel nem Magyarországon élünk, de mindenképpen utána fogok nézni. Mellesleg nem vagyok állatkínzó, mielőtt annak állítanál be. A kutyám emellett ugyanolyan virgonc, jókedvű és játékos.
Állatorvosról meg inkább ne is beszéljünk. Többször van szabadságon, mint munkában.
Második válaszoló!
Köszönöm a válaszod, megfogadom a tanácsod.
Azért kicsit vegyél vissza az arcodból, mert nem vagy az atyaúristen. Segítségért jöttem ide, nem pedig azért, hogy okoskodj egy sort, aztán nagymenőnek érezd magad, hogy te igenis megmondtad a tutit.
Állatpatikáról még életemben nem hallottam, kérlek, nézd el nekem, falusi fiatal lánynak. Nem valószínű, hogy a környező városokban van.
Én is nehezen tolerálom azt, ha szenvednek az állatok, ugyanakkor azt is, ha az ember egyből rosszindulatúan áll a másikhoz. Fogalmad sincs ki vagyok, de az ítélkezés az megy. Mellesleg normális körülmények között élünk egy családi házban, csak tudod az ember élhet bárhol, a legyeket nem tudja kiküszöbölni. Örülök, ha ez neked sikerül, kérlek, adj tanácsot a legyek irtására.
Nem hiszem, hogy én lennék az első és az utolsó, aki hasonló témában kért segítséget, de úgy látszik, hogy ez az oldal leginkább a gonosz, rosszindulatú emberek gyűjtőhelye.
Mindenesetre az általad felsorolt termékeknek utánanézek.
Én is családi házban élek kutyákkal. jelentéktelen a kutyák körül a legyek száma.
Pedig csak naponta egyszer tudom takarítani a környezetüket.
Reggel még munka előtt összeszedem az ürüléket, mikor hazaérek nagyobb karbantartás, ami azt jelenti, hogy ürülékszedés és locsolás. Kikapcsolódásként séta a kutyikkal.
Kérdező, nagyon kevés, ha csak a fülét gyógyítod, az állat környezetét is higiénikussá kell tenni, másképp nem szűnik meg a légycsípés, ameddig ezt nem teszed meg, a probléma fent fog állni. Takarítsd ki, és krémezd így nagyobb az esély a gyógyulásra és hogy hatnak is a krémek, tartsd rendben, és figyelj oda rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!