Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen szülei lehetnek ennek...

Milyen szülei lehetnek ennek a keverék kutyusnak? (link)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Köszönöm!

2010. máj. 24. 11:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
szerintem valamilyen juhászkutya van benne, meg border collie, az majdnem tuti. édi:D
2010. máj. 24. 11:32
 2/18 anonim ***** válasza:
Nekem a foxterrier jutott róla eszembe, de csak tipp...
2010. máj. 24. 11:35
 3/18 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan foxis a feje:)
2010. máj. 24. 11:37
 4/18 A kérdező kommentje:

Itt van még 3 kép!:)

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 24. 11:43
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem boxer lehet benne, ez főleg kiskorában látszódott, de az orra egy kicsit boxeres. Meg egy kicsit az amstaffra is hasonlít.
2010. máj. 24. 12:26
 6/18 timido ***** válasza:

Nekem is az amstaf jutot eszembe. a kis füleit nézd :

[link]

[link]

a színe/szőre pedig a border collie

[link]

[link]

Nagyon édes kutya! :)

2010. máj. 24. 13:21
 7/18 anonim ***** válasza:

szia

szerintem amstaff x border collie

amugy találtad? vagy kaptad? a szüliről nem tudsz semmit? esetleg vetted? vagy mentettétek?:)

2010. máj. 24. 16:40
 8/18 A kérdező kommentje:

Én kutyám, 4 éves és egy örökbefogadós-állatkiállításos rendezvényen hoztam el. Azt hiszem rexesek voltak, de nem emlékszem, annyira nagy volt a szerelem (5000-t adtam a kutyusért, hogy vegyenek belőle eleséget a többinek - erre emlékszem).

Iszonyat okos, több mint 30 parancsszót tud, de sajna semmit sem tudtak mondani az anyuka-apukáról.. azt hiszem öten voltak testvérek, de csak ő volt egyedül fekete, a többi sárga és barna színű volt fehér foltokkal.

Én staffordshirre tippelek, másik részéről fogalmam sincs.. nagyon rövid, puha bársonyos szőre van, farok és seggrésznél kicsit hosszabb.

Ha írok marmagasságot, vagy egyéb jellemzőket ami esetleg érdekel titeket, az segít esetleg?

Annyira imádom, olyan jó kutya!!!!

2010. máj. 24. 16:47
 9/18 anonim ***** válasza:
border collie keverék. Nekem is ilyenem van, majdnem ugyanígy néz ki, de a kutyimba van palota picsi is :) az is naon naon ariiii :D
2010. máj. 29. 08:37
 10/18 anonim ***** válasza:
Szerintem border collie és talán valamilyen terrier. De nagyon szép kutya, nyomogatni való feje van. :D
2010. máj. 29. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!