Dobermannt két cica mellé? Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A kutya kicsi lenne, kutyakskolába vinném mihelyst lehet, de volt egy ismerősöm akinek a stafija játékból még kiskorába széttépte a macskájukat2017. aug. 10. 16:40
1/8 rézevőfiamór válasza:
Necces. Állandó figyeléssel, következetes, szigorú (nem durva!) neveléssel megoldható, de az ideális, ha a kuty+macs kicsi kölyök korában kerülnek össze.
2/8 anonim válasza:
Cukik lennének, plusz cuki ha egyik macka fehér másik fekete.
3/8 anonim válasza:
A doberman nem vadászkutya és nem is harcikutya, szóval egyáltalán nem különösebben problémás más állattal együtt tartani, főleg ha kölyök korától együtt vannak. Amíg kölyök addig a kutya jól alkalmazkodik a vele együtt élő állatokhoz elfogadja hogy hozzá tartoznak a falkájához. Rá kell szólni ha kergeti a macskát vagy morog rá ,és ennyi.
4/8 anonim válasza:
Kôlyökoràban ösze lehet Ôket szoktatni.
Nekem Rotwailerem van ,pàromnak meg van egy KÀJ kutyàja és egy Tibeti Spàniele meg 2macska és velûk is hamar ôszeszokott.
Minden nevelés ,szocializàlàs kérdése.
5/8 anonim válasza:
2 dobermannt tartottam cicákkal együtt. Most pedig staffit tartok a macskám mellett.
Megfelelő nevelés a titka az egésznek.
6/8 anonim válasza:
HA a dobermannt jól neveled, nem is lenne baj.De a macskákat elég nehéz tanítani...
7/8 anonim válasza:
Kölyökkutyával szerintem teljesen sima az összeszoktatás
8/8 anonim válasza:
attól függ milyen maga a kölyökkutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!