Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem lesz baja tőle?

Nem lesz baja tőle?

Figyelt kérdés
Ma hajnalban valaki rosszul zárta vissza a garázs ajtót, és a kutyánk kihozta a tapéta ragasztót és szétszedte. Nem tudom bele evett-e, de ha igen akkor nem lesz baja tőle? És ha igen akkor mik a tünetei?

2017. aug. 10. 13:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%

Ha bele evett akkor lesz tőle baja. Szerinted ha te beleeszel a ragasztóba vígan élsz tovább?

Én biztonság kedvéért orvoshoz vinném.

2017. aug. 10. 13:44
 2/14 A kérdező kommentje:
Nincs pénz nálam...
2017. aug. 10. 13:46
 3/14 anonim ***** válasza:
Akkor kérj kölcsön. Vagy legalább egy állatorvost hívk fel
2017. aug. 10. 13:47
 4/14 piriiiii ***** válasza:
87%

Mit csinál most a kutya?

Ha valami baja lenne, akkor már lennének tünetei: kedvetlenség, erőtlenség, csak feküdne egy helyen, nem tudna felállni, ha mégis, imbolyogva járna, habzana a szája.

De érdemes lenne valóban, ha látná állatorvos. Az meg mi, hogy nincs pénzed? Akkor mivel eteted a kutyát? Te miből veszel magadnak kaját? Egyébként nem hiszem, hogyha kezelni is kell a kutyát, az sokba kerülne...

2017. aug. 10. 14:00
 5/14 anonim ***** válasza:
De igen, veseleállás és halál pár napon belül. Van ismerősöm, akinek két kuzyája szintén tapétaragasztó miatt halt meg. Pedig nem sokat ettek belőle ők sem. Gyorsan derítsd ki, hogy evett-e belőle és vidd orvoshoz!
2017. aug. 10. 14:02
 6/14 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok és nincs zsebpénzem, ezért nincs nálam pénz. Falun lakunk és nincs itt állatorvos a közelben. Barátnőm javasolta, hogy itassak vele tejet, mert attól hányni fog, ez jó ötlet?
2017. aug. 10. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

A tejtől hasmenése lesz, nem hányingere! Azon kívül, hogy kiszárad semmire se jó! Ne a buta, tudatlan barátnődet és szomszédokat kérdezd, akik minden baromságot összehordanak, hanem állotarvost hívj fel!

Olyan pedig nincs, hogy nincs pénz a kutya kezelésére!akkor mégis hogy volt képetek kutyát vállalni, ha még arra sem vagytok hajlandók, hogy ha beteg, kezeljétek? Ez a nulla felelősség kategória! Szólj a szüleidnek, vigyétek be orvoshoz a szomszéd városba!

2017. aug. 10. 14:27
 8/14 A kérdező kommentje:
A szüleim dolgoznak nem veszik fel a telefont!!! Én meg mindennel próbálok rajta segíteni!!! Ne engem hibáztass!!! Nincs pénzem ez nem az én hibám!! Nem dolgozok nincs pénzem én iskolába járok. És igenis szeretem a kutyámat, és törődök vele!!
2017. aug. 10. 14:37
 9/14 anonim ***** válasza:
Nyilván te még gyerek vagy, nem is neked kell ezeket intézned és fizetned, hanem a szüleidnek. De addig orvost hívj fel, kérj tőle tanácsot. Bár ő is azt fogja mondani, hogy vigyétek be.
2017. aug. 10. 14:39
 10/14 anonim ***** válasza:

[link]

Egy pár szó erejéig, de van szó benne a tapétaragasztóról. Nem kellene várni az orvossal még estig sem, nem hogy holnapig!

2017. aug. 10. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!