Nektek melyik a kedvenc színetek az alábbi fajtáknál? (Mudi, beagle, csivava)
Mudi: Engem valamiért a barna kutyák vonzanak, tehát kedvencem a barna (nem a vöröses árnyalatú) illetve a hamvasbarna, de az ordas is nagyon tetszik, hiába nem elfogadott szín :D
Beagle: egyértelműen bicolor, sokkal lágyabb szín és tetszik a rózsaszínes orruk :)
Csivava: az összes barnás szín, őzbarna, bézs, arany, csoki-cser, sable, csíkos, illetve ezek fehérrel + a tricolor
Persze választáskor nem a kutya színe számít, hanem az állat személyisége, de most csak szín alapján érdekelne :) köszönöm
Első kettő szövegértés egyes...
Mudi: fakó, fehér, cifra.
Beagle: mindegy, nincs kedvencem.
Csivava: kék, illetve a merle is szép, kár, hogy ki vannak zárva a tenyésztésből.
Nekem mudiban minden cifra tetszik.
Szintén a bicolor beaglek tetszenek. ;)
A rövid szőrű csivavák nem tetszenek, de a hosszú szőrűek közül mind.
Mudinál nekem a fekete és a cifra a favorit, de az ordas is szimpatikus
Beagle nálam is bicolor :D pedig pont a tricolor a népszerűbb
Csivavánál, hát nem is tudom, nagyon sokszínű fajta, de ami kimondottan tetszik az az arany, homok és a tricolor
Mudi: fehér-fekete pöttyös "sztracsatella"
Beagle: tricolor. Igaz, ez a legjellegzetesebb, de pont azt tetszik bennük, hogy mindenféle színű foltok vannak rajtuk egymás helyén-hátán.
Csivava: hosszabb szőr + fehér-homokszín foltos, vagy fehér-barna foltos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!