Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért őrül meg a kutyám a...

Miért őrül meg a kutyám a fűnyírótól?

Figyelt kérdés

már akkor el kezd ugatni, ha már hozzáérek.

Miért?

2010. máj. 23. 22:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az enyém a szegélynyírótól pöccen be. Ha nem kapcsolom be, akkor is kiakad, ha be is kapcsolom, és ne adj isten füvet nyírok vele, akkor ugat, őrjöng, meg minden. Ki tudja, mit látnak benne. Lehet, hogy felidéz benne valami emléket, azonosítja valamivel, élőlénynek nézi... :)
2010. máj. 23. 22:57
 2/9 anonim ***** válasza:
mert hangos, zúg és valószínűleg valami olyan frekvenciájú hangot is kiad, amit te nem hallasz, de a kutyát idegesíti...ez neki rossz élmény és társítja a fűnyíróval....
2010. máj. 23. 23:00
 3/9 anonim ***** válasza:
enyém is dettó ilyen xD neki hozzá se kell érnie apunak elég ha meglátja h a garázsban áll...anno megrágta szal azóta a szomszédnál van nehogy baj legyen mert benzines szal nehogy robbanjon v ilyesmi xD
2010. máj. 23. 23:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem csak fél tőle, mert nem tudja, mi az, meg mire való, nem tudja hova tenni magában azt a nagy izét, meg még zúg is. Egyébként meg Pavlovról és a kutyájáról már hallottál valamit? Na ezért ugat, mikor már csak hozzá érsz a fűnyíróhoz.

Szerintem.

2010. máj. 23. 23:05
 5/9 anonim válasza:
Enyém is megőrül amikor fűnyírózok. Akkor azt szoktam csinállni, hogy ijesztegetem a fűnyíróval a kutyát, és egy idő után leszokik arról hogy szemtelenkedjen. A gép orrát sohasem emelem fel, nehogy a kések miatt megsérüljön.
2010. máj. 23. 23:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Hihi! Az enyém pénteken letépte a kerekét!XD! És amikor már hozom a hosszú zsinórt,a hosszabbítóval akkor bevonyít rendesen.
2010. máj. 23. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:

Az enyém a robogót ugatta, meg arra őrjöngött, és klikkerrel 15 perc alatt leszoktattam. Elkezdte ugatni a robogót, mikor véletlenül épp hallgatott (pl. ásított, vagy köhögött a sok ugatástól) akkor klikk+kaja. Nagyon gyorsan rájött, hogy a csendben jön a klikk, és egyre kevesebbet ugatott. Mikor tök csönd lett, akkor folyamatosan pár klikk+kaja, aztán hozzáértem a kormányhoz, megint ugatni kezdett, de a kis csendre rögtön jött a klikk+kaja. Aztán mikor már tudtam mozgatni a kormányt úgy, hogy csend volt, akkor felültem a motorra, és megint csendért klikk+kaja, aztán beindítottam a motort, megint két ugatás között klikk+kaja. Kb 15 perc alatt eljutottunk odáig, hogy fel alá robogózhattam a kertben, és egy szót sem szólt érte.

Persze ehhez az kell, hogy kondícionálva legyen klikkerre, de sima juti falattal sztem ezt nem tudod megcsinálni, mert nem tudod olyan pontosan a csendben a szájába tenni a kaját, mint amilyen pontosan meg tudod jelölni a klikkel azt a pillanatot, amelyik tetszett, és ugye ha lekésed, és a vakkantást jutalmazod, akkor pont azt erősíted meg benne.

2010. máj. 24. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elöttem szólónak mondom.Nagyon király ahogy megtanítottad. Én a füvet alig tudtam tölle nyírni első két alkalommal ,azt mondtam magamnak /ez igy nem mehet tovább./ és Egyszerüen Határozottan Elküldtem a Kutyát, mikor már megelégeltem 5 perc után.És kész nem ott a helye.Mikor megtette bekapcsolva hagytam a fünyírót és klikk és jutalom egy párszor meg kelett csináljam de már hál istennek tudok füvet nyírni nyugodtan .
2010. máj. 24. 19:01
 9/9 Akiteki ***** válasza:
Az enyémek folyton játszani hívják. Alig lehet haladni, mert ott ugrál mindegyik és csóválják a farkukat. Azt hiszik valami új piros kutya jött a falkába. :))))
2010. máj. 24. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!