Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Border collie vagy pumi?

Border collie vagy pumi?

Figyelt kérdés
Sziasztok , idén nyáron sajnos elhunyt a 11 éves pumi kutyánk. Szüleimmel új kutyán gondolkozunk . Ami még a pumi mellett szóba jöhet az egy border collie , mivel beki is nagy mozgásigénye van , és nekünk mindenképp ilyen kutya kell. Előző kutyunkat sajnos utolsó éveiben már nem lehetett elvinni szaladgálni sétálni nem tudtam új trükköket tanítani neki ,mivel szürke hályog miatt hiretelen megvakult ,bizonytalan lett magába nem díjjazta ha el akartam vinni sétálni , ritkán volt csak kedve hozzá, akkor is szorosan mellet
2017. aug. 7. 13:16
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem Border collie-t akkor válassz, ha tervezel vele valamit elkezdeni (agility, frisbee, stb), mivel anélkül elég nehéz lesz agyilag is lefárasztanod. :)
2017. aug. 7. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!