Magyar vizsla nőstény kutyának nevek?
Figyelt kérdés
Nemsokára bővül a család egy magyar vizsla nőstény kutyussal. Nem tudom eldönteni milyen nevet adjak neki, szerintetek? Szeretnék valami szép, magyar nevet. Köszi2017. aug. 5. 23:01
1/7 anonim válasza:
Nekem is tetszenek nagyon szép kutyusok. Nevek : Lotti , szuzi, szelli, aphrodité (ejsd; afrodité ) molli , ilyesmiket én adnék neki
2/7 hisztynka válasza:
Tündér, Luca, Gyöngyvér, Szellő, Boglárka, Réka, Huncut...kifejezetten magyar nevekből ezek ugrottak be.
3/7 anonim válasza:
Sára. Ugyan héber név, de eltudom vizslának képzelni.
4/7 anonim válasza:
Szejke, Boróka, Cicke, Nemere, Csuti, Piszke, Laboda, Ribi, Becses, Dorka, Csipke, Berkenye, Mirka, Kece, Csiriz, Spulni, Makranc, Egyke, Hetyke, Cafra, Kincső, Pilinke, Firtos, Csenge, Borostyán, Borka, Rege, Piszke, Szeles, Vicus, Cirka,
5/7 anonim válasza:
Majd írd meg végül is mi lett a neve
6/7 anonim válasza:
Nekünk is magyar vizsla kutyánk van, az ő neve Lizi. Nekem még a Füge, Málna is tetszik.
7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik a Dorka, Mása, Luca, Sára és Kala. Még nem tudtam dönteni. Talán mikor először megpillantom, akkor születik meg a végleges döntés. 😊
De nagyon nagyon köszönöm mindenkinek!
2017. aug. 10. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!